Pamatykite: „Žalgirio” arena ir A. Sireika išlydi P. Jankūną (VIDEO)

Pamatykite: „Žalgirio” arena ir A. Sireika išlydi P. Jankūną (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko medalininkų nenulėmusios, bet itin sentimentalios rungtynės.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje 85:70 (24:15, 27:20, 14:18, 20:17) nugalėjo Šiaulių „Šiaulius-7bet“ ir bronzinėje serijoje iki keturių pergalių atsiplėšė 3:0.

Išskirtiniu šis mačas tapo ne dėl jo rezultato – karjeros pabaigą pasitinkančiam P.Jankūnui tai buvo galimai paskutinės rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Dar vieną tokį mačą jam suteiktų nebent šiauliečių pergalė ketvirtajame serijos mače.

Emocingai išlydėtas kapitonas per 19 minučių pelnė 4 taškus (1/2 dvitaškių, 2/3 baudų metimų), atkovojo 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, blokavo 2 metimus, 3 kartus prasižengė ir surinko 12 naudingumo balų.


Tuo metu A.Sireika likus minutei dar paprašė minutės pertraukėlės tik tam, kad P.Jankūnas galėtų pasikeisti su komandos draugu. Po jos Šiaulių klubo treneris dar sumušė rankomis su būsima lygos legenda.

Verta paminėti, kad „Žalgirio“ rungtynių nebelankyti žadėję ištikimiausi gerbėjai „Green White Boys“ savo pažadą sulaužė būtent dėl kapitono. Nenorėdami praleisti galimo atsisveikinimo jie sau įprastą tribūną užpildė ketvirtajame kėlinyje.





LKL.lt

Video rekomendacijos: