K. Maksvytis prakalbo apie P. Jankūno vaidmenį kitame sezone ir siuntė žinią fanams

K. Maksvytis prakalbo apie P. Jankūno vaidmenį kitame sezone ir siuntė žinią fanams

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko medalininkų nenulėmusios, bet itin sentimentalios rungtynės.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje 85:70 (24:15, 27:20, 14:18, 20:17) nugalėjo Šiaulių „Šiaulius-7bet“ ir bronzinėje serijoje iki keturių pergalių atsiplėšė 3:0.

Išskirtiniu šis mačas tapo ne dėl jo rezultato – karjeros pabaigą pasitinkančiam Pauliui Jankūnui tai buvo galimai paskutinės rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Dar vieną tokį mačą jam suteiktų nebent šiauliečių pergalė ketvirtajame serijos mače.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis padėkojo tribūnoje pasirodžiusiems „Green White Boys“.


„Iškovojome pergalę, bet kokybė galėtų būti ir geresnė. Suprantame, kad Šiauliai nebeturi kur kur trauktis. Varžovai aukštino sudėtį ir stengėsi gerinti gynybą. Tikiuosi, kad Šiauliuose baigsime reikalus iki galo.

Taip pat noriu padėkoti gerbėjams, kurie pasirodė tribūnoje. Mano žiniomis, tas konfliktas nebuvo toks, kad reikėtų praleisti Pauliaus paskutines rungtynes Kaune.

Apie Paulių daug kas kalbėjo, pasikartosiu, ne dažnai tokie žaidėjai pasitaiko, kurie yra iš to pačio miesto, augę toje pačioje sistemoje. Paulius – geras sūnus, geras tėvas, geras šeimos žmogus, geras krepšininkas ir geras pavyzdys vaikams. Džiaugiuosi, kad šiandien teko būti proceso dalimi.

Smagu, kad Paulius lieka organizacijoje. Jis turi autoritetą tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų. Bus smagu dirbti šalia vienos iš „Žalgirio“ legendų“, - teigė K. Maksvytis.

LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: