„Lietkabelio“ fanai: „Tokio teisėjavimo jau senai neteko matyti. Jie turi būti suspenduoti!“

„Lietkabelio“ fanai: „Tokio teisėjavimo jau senai neteko matyti. Jie turi būti suspenduoti!“

LKL nuotr.

Nors rungtynių rezultatas buvo kone aiškus po dviejų kėlinių, emocijos sostinės arenoje buvo panašios į Belgradą.



Vilniaus „Rytas“ 85:63 (22:9, 29:18, 16:18, 18:18) trečiajame finalo mače nepasigailėjo Panevėžio „Lietkabelio“, kuris rungtynes baigė be antrame kėlinyje išvaryto Nenado Čanako.

Strategas pasirodymą baigė užsipuolęs arbitrus, o išeidamas spėjo įsivelti į konfliktą su „Ryto“ atstovais.  

Serijoje iki keturių pergalių „Rytas“ pirmauja 2:1.


Po mačo „Lietkabelio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Visai komandai paplosiu. šaunuoliai, šiandien vienus vartus teisėjai švilpė. visai komandai palinkėsiu nerodyti savo emocijų rytfaniams kurie jum tiesiog parodys negražius šenklus. su komanda iki galo. tai nepralaimėta serija o 1-2. šeštadienis mūsų“, - rašė Kamilė

„Nenoriu naudoti savo viso leksikono kas susikaupė galvoje. Pabandysiu parašyti gražiai. Čenakai, tau didžiausias RESPECT, kad pastovi už savo žaidėjus. Nauja diena-naujos rungtynes. Visos tokios prastos nebus, kaip šios ir praeitos. Ai ir Teisėjai, ačiū. Valdėt situaciją super. Orelikas ir Maldūnas šiaip vienoje komandoje. Jie gali sau griebti už rankos. O jei Giedraitis guli, nenormalu yra nestabdyt laiko, nenormalu Beržiniui duot techninę, o dėl Giedraičio "smagaus gulinėjimo" tęsti žaidimą. Ir man atrodo net neperžiūrėjo šio epizodo. (Jei klystu pataisykite). Reziume: kur ryžas klounas , ten ir žaidėjai "ryžais" patampa“, - teigė fanas Arnoldas.

„Lietkabelis! Tik nenuleiskit rankų! Jūs galit! Jums pavyks! Mes už jus ir su jumis!“, - komentavo Rasa.

„Šaunuoliai mūsų LIETKABELIS. O tie klaunai aktoriai... Panevėzy gaus atsaka“, - savo mintis išdėstė Inga.

„Reikia pareikalauti keisti teisėjus, kitaip nieko nebus, pučia į vieną dūdą..Jei sugebėjo net Čanaką iš kantrybės išvesti, asilai“, - mintimis dalinosi Kornelijus.


„Tokio teisėjavimo jau senai neteko matyti. Jie turi būti suspenduoti!“, - rašė Rita.

„Vyrai, pirmiausia nusiraminat nueinat į bažnyčią pasimeldžiat, pasikalbat ir su nauja energija, šeštadienį sutvarkot rytą. Niekas čia dar neprarasta. Ir tikiuosi, kad tų teisėjų nebepamatysim, sekmės jums“, - teigė fanas Petras.

„Lietkabeliui stiprybės ir vienybės, susikaupimo ir sportinio ramumo! O teisėjus ANT MUILO !!!! Dar tokių nemačiau! Peržiūrėkite įrašą, ponai teisėjai, ir linkiu jums sąžiningų švilpukų! Kaip jūs besistenksite, Lietkabelis visviena stipriausia komanda! Rytui duokit Lietkabelio finansavimą- paskutiniai būtų“, - komentavo Anželina.


„Iki galo tikiu savo komanda. Šeštadienį parodykime Panevėžyje, kad ir mes sirgaliai palaikome ir miestas savo komandą. Visi į areną. Mes galim laimėti, aš tikiu“, - savo mintis išdėstė Nijolė.

„Teisėjus tai bent jau suspenduoti galėtu“, - mintimis dalinosi Justinas.

„Kiekvienuose rungtynėse būna teisėjų kliurkų, ne tik čia šitame mūsų kaime, bet ir kituose užsienio lygose. Gerai, dabar būsiu išvadinas dalbajobu, portugalu, lenku, rytfaniu, nu bet neatvažiavo šiandien jūsų komanda laimėti ir jautėsi nuo pat pirmųjų rungtynių minučių. Visiškai suprantu Čenaką, jeigu grajus eina ne taip kaip buvo pasiruošta, pralaiminėji ant -20 ir dar teisėjai daro kliurkas, emocijos paima viršų. Neteisinu nieko, bet čenakui tikrai nevertėjo ten kliūdyti to žibėno, dabar negana to gaus bauda, bet dar ir kas labai tikėtina turės praleisti kitas rungtynes. Aš už švarų žaidimą ir viskas kas nutiko čia šiandien, tikrai nepuošia mūsų krepšinio, gero vakaro!“, - rėžė Rokas.


„Tie patys teisėjai teisėjavo ir Panevėžyje, švilpė į vienus vartus. Nieko nematė, ar apsimetė? Jei jie vėl teisėjaus šeštadienį, tai nežinau“, - rašė Audrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: