„Cido“ arena pasišaipė iš „Ryto“ ir jo vadovo

„Cido“ arena pasišaipė iš „Ryto“ ir jo vadovo

LKL nuotr.

Trečiadienį vykusioje „Betsafe-LKL“ čempionato finalo dvikovoje tarp Vilniaus „Ryto “ ir Panevėžio „Lietkabelio“, antrojo kėlinio pabaigoje aistrų ir įtampos netrūko ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų.



Emocijų proveržis įvyko antrojo kėlinio pabaigoje. Nenadas Čanakas užsipuolė arbitrus, o išeidamas spėjo įsivelti į konfliktą su „Ryto“ atstovais.  

Po šio mačo savo žodį tarė ir „Cido“ arenos valdytojai, kurie socialiniame išplatino sostinės ekipos gerbėjus pašiepiančią žinutę.

„LKL - Lietuvos krepšinio lyga registruota 11 komandų, šiandien išvydome dar vieną (kartais pasirodančią sezono metu) vieną neregistruotą tik su švilpukais. Bet TIK VIENA komanda išskirtinė, kuri didžiuojasi žaisdama svarbiausias, finalines kovas treniruočių salėje, kuri greičiausiai neatitinka visų saugumo reikalavimų, kurioje apsaugos buvo galima suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų, kur prie svečių komandos kiekvienas jų fanas galėjo prieiti ir iš "pasisakymų" parodyti, kiek klasių yra baigęs (plius minus - 5 klasės). TIK VIENA komanda, kurios treneris šį vakarą gavo nuo visos Lietuvos Oskaro apdovanojimą už neįtikėtiną šuolį į beveik treniruočių salės pogrindžius. BRAVO! TIK VIENA komanda, turi galingiausiai akinius nusiiminėjantį ir į turėklus įsikibusį klubo dalininką. Ir taip, ši komanda šiandien buvo stipresnė ir nugalėjo vyrus, kurie be jokių abejonių verti finalo ir jo titulo ir visi pritars, kad turi TIKRĄ TRENERĮ!“, – rašė „Cido“ arena.


Primename, kad po šio mačo savo nuomonę internete pasidalino ir Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.

„Visko matęs, bet čia stebina“, - rašė JV.

Iš G. Žibėno reakcijos juokėsi ir buvęs krepšininkas, o dabar Denverio „Nuggets“ skautas Martynas Pocius.


„Blogiausias flopas krepšinio istorijoje“, – rašė M. Pocius.

Komentarą paliko ir Domantas Šeškus.

„Manau, nespėjo užsiimti pozicijos Žibėnas, todėl duočiau baudą gynyboje Žibėnui“, – juokavo D. Šeškus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: