K. Maksvytis: „Yra porą žaidėjų, kurie yra netoli susitarimo“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Yra porą žaidėjų, kurie yra netoli susitarimo“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mažojo finalo serija – baigta.



Kauno „Žalgiris“ svečiuose 89:76 (23:26, 21:14, 23:15, 22:21) įveikė „Šiaulius-7bet“, laimėjo seriją 4:0 ir taip iškovojo bronzos medalius.

Tai – pirmas istorijoje žalgiriečių bronzos medalis „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

Tai buvo paskutinės Pauliaus Jankūno karjeros rungtynės „Betsafe-LKL“. Paskutinėse karjeros rungtynėse P.Jankūnas per 16 minučių pelnė 9 taškus, atkovojo 5 kamuolius, rinko 12 naudingumo balų.


Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Vyrai padarė tiek, kiek galėjo, tiesiog stipresnis buvo „Žalgiris“. Komandai už šį sezoną parašyčiau aštuonetą, pradžia buvo sunki, bet vėliau patekome į ketvertą. Tobulėjimui vietos yra, reikia, kad Dievas apsaugotų nuo traumų pagrindinius žmones“, – spaudos konferencijoje sakė Antanas Sireika.

„Nebuvo lengva žaisti šią seriją, komanda pavargus ne tiek fiziškai, kiek morališkai. Atkrintamosiose bandėme visokius gaivinimo metodus. Užsibaigėme sezoną ir visiems palengvėjo. Kažkiek geresnių emocijų suteikė Pauliaus išlydėjimas.

Kalbant apie Lauvergne'o ir Nebo ateitį, tai abu žaidėjai turi „pliusą“ iš klubo pusės, tačiau tikėtina, jog abu išvyks.


Kalnietis turi sutartį, o jo žaidimas pagerėjo, kai pilnai atsigavo po traumos. Sezono gale pagavo ritmą.

Dėl Mareko dar nesame priėmę sprendimo. Dabar su komandos vadovais spręsime jo likimą.

Tuo metu naujokų paieškas pristabdė sunkios atkrintamosios. Pasikeitimų bus ir jų bus nemažai. Ties naujokų paieškomis dirba tam paimtas žmogus, o nuo rytojaus gal pasijungs ir Paulius Jankūnas. Dar nėra žaidėjų, su kuriais jau būtume sukirtę rankomis, bet yra porą žaidėjų, kurie yra netoli susitarimo“, – pripažino Kazys Maksvytis.

LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: