G. Žibėnas: „Smithas po rungtynių buvo aplietas alumi, visą galvą apipylė“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Smithas po rungtynių buvo aplietas alumi, visą galvą apipylė“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) tęsiasi finalo kovos, kuriose dėl titulo grumiasi Vilniaus „Rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.



Ketvirtajame serijos mače „Lietkabelis“ savo arenoje 77:78 (22:19, 16:28, 20:7, 19:24) nusileido sostinės klubui ir lenktynėse iki keturių pergalių atsiliko 1:3.

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas teigė, kad panevėžiečiai „Ryto“ žaidėją apipylė alumi.

„Gera pergalė, geras taškas. Niekas nesakė, kad bus lengva. Tokio mačo mes ir tikėjomės. Kontroliavome emocijas, bet nekontroliavome kamuolio ir varžovų tritaškių metimų. Serija dabar keliasi į Vilnių. Turime suprasti, kad sirgaliai už mus nelaimės. Turime į sekančias rungtynes nusinešti maksimalią koncentraciją. Tai vienintelis būdas laimėti.


Kalbant apie sirgalius, mes gerbiam visus, bet kai kas yra nepriimtina. Smithas po rungtynių buvo aplietas alumi, visą galvą apipylė. Visų mačo metu buvo nukreiptas lazeris į trenerių štabą. Raginu „Ryto“ fanus būti garbingus, elgtis garbingai.

Publika už mus neapsigins ir neįmes. Turime atsinešti energiją, išlikti kartu ir sveiki, o tada galėsime kontroliuoti viską“, - kalbėjo G. Žibėnas.

LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: