S. Smithas pasidalijo jautria žinute: „Sunkus atsisveikinimas“

S. Smithas pasidalijo jautria žinute: „Sunkus atsisveikinimas“

LKL nuotr.

Vienas Vilniaus "Ryto" lyderių Kennethas "Speedy" Smithas palieka Lietuvos čempionų komandą ir keliasi į Izraelį bei toliau rungtyniaus FIBA Čempionų lygoje.



Oficialiai paskelbta, kad amerikietis sudarė vienerių metų trukmės sutartį su Jeruzalės "Hapoel" klubu.

Po šios žinutės S. Smithas socialiniame tinkle pasiuntė atsisveikinimo žinutę klubui. Jis dėkojo fanams bei liūdėjo dėl išsiskyrimo po trumpo laiko.

"Mieli "Ryto" aistruoliai, ačiū. Per labai trumpą laiką sukūrėme prisiminimų, kurie tęsis amžinai, ir pasiekėme didžiausią tikslą – tapome čempionais.


Tai yra sunkus atsisveikinimas, nes visai neseniai tarėme vienas kitam „labas“. Negaliu išsakyti, kaip jums dėkoju, kad priėmėte mane ir mano šeimą, nes žinau, kad tai padaryti iš pradžių nebuvo lengva.

Treneriams ir visai organizacijai dėkoju, kad skatinote tobulėti kiekvieną dieną ir kelti sau kartelę rungtynėse bei treniruotėse. Jūsų dėka tapau geresniu žaidėju, lyderiu ir čempionu!

Mano komandos draugams dėkoju, kad priėmėte mane ir leidote man būti savimi, nors mes tai padarėme kartu. Buvome geriausia komanda ir tai įrodėme. Visiems linkiu didžiausios sėkmės, nes jūs to nusipelnėte... Likime alkani", - dėkojo S. Smithas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: