G. Žibėnas dėkojo fanams: „Mes už jus, jūs už mus“ (VIDEO)

G. Žibėnas dėkojo fanams: „Mes už jus, jūs už mus“ (VIDEO)

Vilniaus „Rytas“ (2-0) užsikūrė antrajame kėlinyje ir galiausiai pasiekė triuškinamą pergalę „Betsafe-LKL“. Namuose Giedriaus Žibėno auklėtiniai 93:67 (18:17, 22:10, 26:13, 27:27) įveikė Klaipėdos „Neptūną“ (0-2).



Po mačo „Ryto“ vyr. treneris G. Žibėnas pasisakė apie Tomą Lekūną ir pakomentavo Toddo Witherso situaciją.

„Noriu padėkoti fanams, kurie čia susirenka patys ištikimiausi. Pas mus niekas nesikeičia ryšyje su fanais: mes už jus, jūs už mus. Norisi ir toliau palinkėti reiklumo ir kūrybingumo fanams.

Džiaugiuosi, kad šiandien turėjome geresnes gynybos prasme rungtynes. Trenerių štabas tikrai gerai padirbėjo su skautingo analize, o žaidėjai sėkmingai tai įgyvendino aikštėje. Kiekvienas įėjęs į aikštelę suprato, kad turi pridėti fiziškumo. Nebuvo nė vieno žaidėjo, kuris šiandien žaistų minkštai. Gerai apsigynėme, išskyrus gal paskutinį kėlinį, bet ten pasidalinome minutes ir ruošėmės šeštadienio dvikovai.


Iki rungtynių su Tenerifės „Lenovo“ žaidimą projektuojame su Tomu Lekūnu. Po rungtynių Tenerifėje kalbėsimės su Toddu ir žiūrėsime, ar kažkas keičiasi. Tomas šiam momentui yra visavertis komandos žaidėjas“, - kalbėjo G. Žibėnas.

LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: