Prekyboje pasirodė išskirtiniai 2023-ųjų „Žalgirio“ kalendoriai

Prekyboje pasirodė išskirtiniai 2023-ųjų „Žalgirio“ kalendoriai

Į langus pasibeldus kalendorinei žiemai, į internetinę „Zalgirisshop.lt“ bei fizines daugkartinių Lietuvos čempionų atributikos parduotuves atkeliavo žalgirietiškas 2023-iųjų metų kalendorius.



„Žalgirio“ kalendorius – kasmet pasirodanti ir kiekvieno artimam žmogui, giminaičiui ar kolegai tinkanti praktiška dovana.

Šiemet „Žalgirio“ kalendoriai pasipuošė išskirtinio stiliaus iliustracijomis, kurias sukūrė iliustratorė Agnė Žiūkaitė.

Viena iš svarbiausių kalendoriaus detalių yra ta, kad kiekvienas mėnuo yra pritaikytas svarbioms šventėms Lietuvoje. Ignas Brazdeikis ir Mantas Kalnietis puoš valstybinėmis šventėmis pasižyminčius vasario ir kovo mėnesius, Šv. Velykas pasitikti bus galima su Tyleriu Cavanaugh, o Jonines švęsti kvies latvis Rolandas Šmitas.


„Žalgirio“ kalendoriaus iliustracijų kūrimo procese stengiausi atskleisti kiekvieną mėnesio išskirtinumą iš žaidėjo perspektyvos. Tai leido ne tik perteikti visų metų mėnesių žaviausius atributus, bet ir pavaizduoti žaidėjus kitaip, nei esame įpratę matyti krepšininkų portretus. Kiekvienas jų smagiai leidžia laisvalaikį už aikštelės ribų. Be to, iliustracijose taip pat atskleidžiami ir žalgiriečių hobiai“, – Žalgiris.lt pasakojo iliustracijų autorė.

Dovanos sau ar kitam ieškantys komandos gerbėjai galės rinktis iš keleto rūšių kalendorių – pakabinamo didelio, trijų dalių sieninio ir nedidelio stalinio kalendoriaus.

Kaip ir pernai, kalendorius prasidės 2022-ųjų gruodžio mėnesiu, o baigsis 2024-ųjų sausį.

Apžiūrėti bei įsigyti naujuosius kalendorius jau galima oficialiose „Žalgirio“ atributikos parduotuvėse, per žalgiriečių rungtynes „Žalgirio“ arenoje arba internetinėje www.zalgirisshop.lt parduotuvėje.

Fizines „Žalgirio“ atributikos parduotuves Kaune galima rasti trijose vietose – S.Daukanto g. 8, prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49) bei Pramonės pr. 4E. Tuo metu Vilniuje aistruolių atributika laukia adresu Rinktinės g. 16.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: