K. Evansas: „Man patinka „Žalgiris“ ir esu laimingas, kad galiu rungtyniauti Kaune“

K. Evansas: „Man patinka „Žalgiris“ ir esu laimingas, kad galiu rungtyniauti Kaune“

LKL.lt nuotr.

Vasarą Kauno „Žalgirio“ komandos gretas papildęs Keenanas Evansas iškart tapo lyderių.



Amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes pelno po 16,7 taško, atkovoja po 3,3 ir perima po 1 kamuolį, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 18 naudingumo balo.

Gynėjas šią savaitę tapo ir Eurolygos savaitės MVP. Jis mače prieš Miuncheno „Bayern“ per 31 minutę pelnė 32 taškus (6/6 dvit., 5/8 trit., 5/8 baudų), atkovojo 4 bei perėmė 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas, po kartą suklydo bei pažeidė taisykles ir surinko 39 efektyvumo balus.

Dėl šios priežasties K. Evansas ne tik susilaukia daug dėmesio iš varžovų, bet ir į save atkreipė Eurolygos kūrybinės grupei, kuri „susuko“ apie jį reportažą.


„Esu laimingas, kad galiu rungtyniauti Kaune. Man čia labai patinka, o Kaunas yra puikus miestas. Lietuvoje darosi vis šalčiau, tad turėjau nusipirkti storesnę striukę, pirštines ir būti pasiruošusiam sniegui“, - pareiškė amerikietis.

K. Evansas taip pat atskleidė, kad turi hobį fotografijai.

„Manau, kad kiekvienam svarbu turėti savo hobį. Man fotografija suteikia ramybės bei galimybė atsipalaiduoti. Fotografija yra graži meno forma. Mano mama buvo fotografė ir daug stebėdavau, kaip jį dirba. Tai užkabino ir mane“, - atskleidė krepšininkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: