K. Maksvytis apie M. Kalnietį: „Jis negavo tokio vaidmens, kokio norėjo, bet išliko garbingu“

K. Maksvytis apie M. Kalnietį: „Jis negavo tokio vaidmens, kokio norėjo, bet išliko garbingu“

Sekmadienio vakarą Kaune vykusį atsisveikinimą su legendiniu šalies krepšininku Mantu Kalniečiu sensacingai sugadino Jonavos „CBet“ (10-6).



Virginijaus Šeškaus auklėtiniai išvykoje 80:76 (22:12, 21:26, 13:24, 24:14) patiesė Kauno „Žalgirį“ (15-2), kuriam išrašė vos antrąjį sezono pralaimėjimą.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis neslėpė, kad jo auklėtiniai atrodė nesusikaupę ir padarė per daug klaidų.

„Šį kartą kalbėti apie rungtynes norėčiau trumpai. Jonava gerai žaidė, rodė gerą energiją, kovojo iki galo. Pabaigoje grįžo į rungtynes ir laimėjo. Ir sveikiname, ir liūdime. Išeina ne tik žaidėjas, bet ir išskirtinis žmogus, išskirtinė asmenybė. Šis vakaras – išskirtinis, tik gaila, kad nepavyko Mantui padovanoti pergalės.

Kalnas yra geras žmogus. Daug kartų jam tai minėjau, bet dar pasikartosiu, jog jis negavo tokio vaidmens, kokio norėjo, bet išliko garbingu.



Su Kalniečiu sutarėme, kad jis dar neoficialiai keliose treniruotėse ir į rungtynes dar bus su mumis. Bus kiek pasyviau, bet neatitols nuo komandos“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: