T. Watsonas: „Žalgiris“ man yra išskirtinė komanda“

T. Watsonas: „Žalgiris“ man yra išskirtinė komanda“

Kauno „Žalgirio“ marškinėlius prieš dvyliką metų vilkėjęs aukštaūgis Travisas Watsonas džiaugiasi išlaikęs šiltus santykius su buvusiais komandos draugais ir atskleidė niekada nenutolęs nuo krepšinio bei „Žalgirio“ komandos.



„Prisimenu 2011 metus. Tai buvo išties geri laikai, iškovojome gražių pergalių ir turėjome daug nepakartojimų akimirkų kartu. „Žalgiris“ man yra išskirtinė komanda. Puikiai prisimenu visus savo komandos draugus, gerai sutariu su Mantu Kalniečiu ir Pauliu Jankūnu“, - teigė T. Watsonas.

T. Watsonas atskleidė iki tol niekur nepasakotą savo atvykimo į Kauną istoriją, kurios epicentre atsidūrė žalgirietis Marcusas Brownas.

„Mano atvykimo į Kauną priežastis – Marcusas Brownas. Buvau namie, kuomet man paskambino, prakalbėjome gal valandą ir pasakiau jam, kad gerai, aš atvykstu. Iki šiol palaikome gana artimą ryšįt“, – savo istorija pasidalino Lietuvos čempionas.


T. Watsonas pasakojo niekad nenutolęs nuo krepšinio, šiuo metu dirbantis krepšinio treneriu.

„Šiuo metu dirbu mokykloje krepšinio treneriu, vasaromis Lietuvoje rengiu krepšinio stovyklas vaikams. Man labai patinka šis darbas, dirbti su vaikais, padėti jiems tapti geresniais visapusiškai ateityje, o ypač krepšinio aikštelėje“, – pasakojo buvęs žalgirietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: