„Žalgirio“ fanai: „Pralaimėti nuo „Wolves“ yra skaudžiausia“

„Žalgirio“ fanai: „Pralaimėti nuo „Wolves“ yra skaudžiausia“

LKL nuotr.

Alytaus „Wolves“ (13-5) komanda pradžiugino savo sirgalius skambiausia šio sezono pergale „Betsafe-LKL“. Rimo Kurtinaičio auklėtiniai 80:75 (23:17, 16:16, 19:19, 22:23) palaužė Kauno „Žalgirį“ (15-3).



Žalgiriečiai klupo antrąsyk iš eilės, tuo tarpu alytiškiams tai ketvirtasis laimėjimas paeiliui.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Turbūt didžiausia šio sezono klaida buvo "vėlavimas" įsigyti antrą gynėją. Galbūt, jei būtų įsigyję anksčiau nei Evanso trauma, gal ir tos traumos būtų nebuvę. Nes jau ir prie Evanso matėsi, kad reikia antro įžaidėjo. Nes tik atsisėsdavo prasidėdavo problemos“, - rašė Mindaugas.

„Negaliu patikėt. Yra žiauru. Gaut nuo Wolves yra skaudžiausia“, - piktinosi Saulius.

„Nereikia skųstis, kad įžaidėjo nėra. Kai gavo trauma Evans, tai normaliai žaidė ir nesijautė įžaidėjo trūkumas. Net tuo metu, kai Tayloras daug negavo žaidimo laiko, o dabar vpš sugriuvo. Be noro, be energijos ir kovos žaidžia. Iš vis kam perka tokius kaip Lukošiūna ir Giedraitį. Abu vien klaidas daro. Vieną skolint kitam sezonui, o Lukošiūną out. Geriau Milą vietoj Lukošiūno paimkit. Vaizdo taip tikrai negadins“, - teigė fanas Juozas.

„Darosi liūdna, vyrai neberanda tarpusavy bendros kalbos, manau laikas jiems sėst prie bendro stalo ir aptart situaciją, bet mes vistiek mylim žalia baltą“, - komentavo Ona.

„Gal kopėčias atnešti, kad pagaliau išliptų iš tos duobės?!“, - rėžė Dale.

„Žalgiryje visiška demoralizacija. Tiesiog baisi ir gąsdinanti Žalgirio forma. Klaidos, nepataikytos baudos, nesusikalbėjimas aištelėje ir daug smulkių detalių. Pailsėjo komanda, o išvadų nepadarė“, - savo mintis išdėstė Brigita.

„Toks jausmas, kad prarado norą žaisti“, - rašė Monika.


„Todėl ir liejam pyktį nes palaikom, gadinames nervus, norisi kad nors stengtųsi,o ne taip beviltiškai žaistu, suprantama būna juod diena kai susikuria progų ir tiesiog nekrenta, bet kad jie ne žaidžia kaip komanda,galvos klyne, dėl kamuolio nekovoja pameta lygioje vietoje, 17 klaidų padaryta, žaidžia kaip komanda virš pusę metų, kažkas negerai viduje nėra psichologų stipriu, dingusi motyvacija, nu žiauru.....“, - piktinosi Donatas.

„Va kas būna, kai pastatai žaidima ant vieno žaidėjo, komanda visiškai be be indititeto“, - teigė fanas Svajūnas.

„Kitas pralaimėjimas - prieš „Baskonia“?“, - rašė Gediminas

„Suprantu Lukošiūnui būtų 19 metų, bet dabar... Jau seniai turi rodyt rezultatą jis“, - komentavo Vilmantas.



„Gal jau laikas susėsti su komanda ir aptarti reikalus?“, - savo mintis išdėstė Rytis.

„Čia iš serijos “Ir vilkas sotus, aviai px”“, - rėžė „Žalgirio metraštis“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: