G. Žibėnas: „Dovanojame šią pergalę sirgaliams“

G. Žibėnas: „Dovanojame šią pergalę sirgaliams“

LKL nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune šeimininkavo Vilniaus „Rytas“ (16-5).



Didžiąją rungtynių dalį pirmavę Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje 100:94 (24:21, 21:21, 23:25, 32:27) pranoko Kauno „Žalgirį“ (18-4), taip užsitikrindami tarpusavio pranašumą reguliariajame sezone.

„Ryto“ strategas G. Žibėnas tikisi, jog auklėtiniams pavyks užsikurti tolimesnei sezono daliai.

„Sveikinimai komandai, sveikinimai žaidėjams, visai organizacijai ir labiausiai fanams. Pradedant nuo išlydėjimo į rungtynes, jie nenusisuko nuo mūsų. Nesakyčiau, kad buvo krachas, kaip kažkas vadino. Dovanojame šią pergalę sirgaliams.


Mums labai reikėjo vienų rungtynių atsispirti ir sugrįžti į save. Tikiuosi, kad tai ir buvo tos rungtynės. Nėra lengva bet kuriai komandai laimėti „Žalgirio“ arenoje, įskaitant Eurolygą. Stipri pergalė, didžiuojuosi vyrais.

Mums lengviau žaisti rungtynes, kuriose nesame favoritai.  Mažiau naštos ant pečių ir žaidėjai žaidžia savo žaidimą, per daug neužsikrauna laimėsime ar pralaimėsime. Kiekvienas žaidėjas mėgausis žaisdamas tokioje auditorijoje, 14 ar 15 tūkstančių. Nesvarbu, ar žaisi namuose, ar išvykoje. Galbūt tai yra vienas iš atsakymų“, - pasakojo treneris.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: