G. Žiemelis - apie „Wolves“ akcijų prekybą, galimus pastiprinimus ir klubo biudžetą

G. Žiemelis - apie „Wolves“ akcijų prekybą, galimus pastiprinimus ir klubo biudžetą

LKL nuotr.

„Betsafe-LKL“ antrąjį ratą vienu įspūdingiausių sugrįžimu lygos istorijoje uždarė Jonavos „CBet“ (13-9) ekipa.



23 taškų deficitą panaikinę Virginijaus Šeškaus auklėtiniai išvykoje 99:94 (9:29, 17:12, 22:17, 32:22, 19:14) po pratęsimo parklupdė Alytaus „Wolves“ (15-6) ekipą.

Šias rungtynes arenoje stebėjo ir „Wolves“ savininkas Gediminas Žiemelis, kuris „LKL studijoje“ pasidalijo mintimis.

Verslininkas atskleidė, kad dar spręs pastiprinimo klausimą, kai prie komandos prisijungs naujokas Rashardas Kelly.


„Mes turime būti realistai, pirmą vietą laimėti yra be galo sunku, bet kamuolys yra apvalus. Pasižiūrėsime, kaip atrodys komanda. Rashardas Kelly atvažiuoja kovo 19 dieną. Pažiūrėsime, kaip atrodo komanda, nes vėlgi, jau dabar turime 15 žaidėjų. Norisi, kad nebūtų trinties. Kažką atkabinti sezono pabaigoje nei šis, nei tas.

Galvoju, kad mes su savo baze ir infrastruktūra atrodome visai neblogai. Kvietimą į tarptautinį turnyrą turėtume gauti. Esu beveik įsitikinęs, kad turėtume gauti net jei nepasisektų sportininiu keliu.

Mes biudžeto kitiems metams patvirtinto dar neturime. Galima išskaičiuoti – su 11 tūkst. vietų arena ir 20 gerų varžybų galima gauti apie 2 mln. eurų. Taip skaičiuodamas gal kažkas ir priartėja prie 6–8 mln. skaičiaus, bet sprendimo nėra.

Pervažiavę į namų areną paleisime prekybą mūsų bendrovės akcijomis. Norime tai susieti su persikėlimu į Vilnių. Ir jeigu ateini ne vienam sezonui, tai reikia vengti trumpalaikio žingsnio, kuris gali sužlugdyti tvarumą“, - mintimis dalinosi G. Žiemelis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: