K. Kemzūra apie savo ateitį Alytuje: „Aš lauksiu, koks bus sprendimas“

K. Kemzūra apie savo ateitį Alytuje: „Aš lauksiu, koks bus sprendimas“

Jonavos „CBet“ krepšininkai įvykdė įspūdingą žygdarbį ir iš kovos dėl „Betsafe-LKL“ titulo eliminavo poros favorite laikytą Alytaus „Wolves“ ekipą.



Virginijaus Šeškaus kariauna savo sirgalių apsuptyje 80:75 (21:25, 22:15, 17:14, 20:21) antrąkart per tris dienas patiesė „vilkus“ ir seriją laimėjo „sausu“ rezultatu 2:0.

Po mačo „Wolves“ vyr. treneris Kęsturis Kemzūra įvardijo nesėkmės priežastis.

„Sveikinu varžovus. Virginijus Šeškus tikrai padarė gerą darbą. Jie įrodė, kad yra stipresni šioje serijoje, laimėjo 2:0. Mes šiandien atrodėme gyvesni, bet nepakankamai. Manau, kad pradėjome rungtynes vėl neblogai, turėjome pranašumą, bet vėl antrajame kėlinyje įkritome į duobę, leidome labai greitai sugrįžti Jonavos ekipai. Jei pažiūrėtume į skaičius, pabrėžčiau mūsų tritaškių pataikymą. Turėjome laisvų metimų, bet nepataikėme. O krepšinyje reikia įmesti. Kitas dalykas, kaip sakiau vyrams, negali tokiose įtemptose rungtynėse taip klysti gynyboje. Tokie dalykai susideda ir varžovai švenčia pergalę.


Aš stengiausi, kiek galėjau, tiek ir dariau. Turbūt per mažai, nepasisekė, nei vienas neapdraustas. Nežinau, matysime dėl ateities. Aš lauksiu, koks bus sprendimas. Tai ne tiek mano sprendimas, kiek administracijos ir komandos savininkų sprendimas“ - pasakojo K. Kemzūra.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: