K. Maksvytis: „Manau, kad visi gerbėjai yra pasiilgę to „Žalgirio“ ir „Ryto“ finalo“

K. Maksvytis: „Manau, kad visi gerbėjai yra pasiilgę to „Žalgirio“ ir „Ryto“ finalo“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) paaiškėjo, kokiomis poromis komandos dalinsis medalių komplektus.



Kauno „Žalgiris“ pusfinalių etapą išvykoje uždarė 95:66 (18:18, 26:13, 26:18, 25:17) nugalėdamas Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ir seriją iki trijų pergalių laimėdamas 3:1.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pasidžiaugė savo auklėtiniais.

„Pagaliau sužaidėme geros kokybės rungtynes, kokių seniai nebuvo. Nebuvo nei su Kėdainiais, nebuvo nei pirmose trejose rungtynėse. Komanda atsibudo. Šiandien nepaliko niekam jokių minčių, kad vertesnis laimėti seriją. Buvo ir nuovargio, ir mikrotraumelių, ir panašiai, bet tai išgyvenome. Atrodo, kad gynėmės taip pat, bet pasikeitė puolimo skaičiai, laisviau sumetėme metimus ir uždarėme rungtynes. Sveikinu visus su pergale ir važiuojame toliau.


Nesitikėjau, kad Cavanaugh taip greitai sugrįš po traumuos. Ruošėme jį atkrintamosioms, bet galvojome, jog jo gal net nereikės. Bet ką gali žinoti, taip ir atsitiko, kad prireikė. Gerai, kad jis ruošėsi, gerai, kad pasveikęs ir pilnas energijos. Sužaidė geras rungtynes ir buvo vienas lyderių.

Ar Cavanaugh gali likti ir kitam sezonui? Galbūt. Jei taip toliau žais, jei bus sveikas.

Finale reikės geros kokybės rungtynių. Manau, kad jie rizikuos ties kai kuriais dalykais gynyboje. Reikės kovoti visas 40 minučių. Manau, kad ir visi gerbėjai yra pasiilgę to „Žalgirio“ ir „Ryto“ finalo, mes taip pat. Bent pastarosios nuotaikos yra pozityvios. Dabar yra keturios dienos, tad poilsio ir pasiruošimo mums pakaks“, - kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: