Aiškėja, koks turėtų būti kito sezono K. Hayeso atlyginimas „Žalgiryje“

Aiškėja, koks turėtų būti kito sezono K. Hayeso atlyginimas „Žalgiryje“

Zalgiris.lt nuotr.

Kiek anksčiau sutartį su Rolandu Šmitu pratęsęs Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas artėjantiems metams išsaugojo dar vieną krepšininką.



Kaune kartu su R.Šmitu priekinėje linijoje ir toliau rungtyniaus Kevarriusas Hayesas, su kuriuo sutartis buvo pratęsta pagal formulę „1+1“.

Po šios žinios aiškėja ir amerikiečio atlyginimas.

Kitą sezoną K. Hayesas „Žalgirio“ ekipoje turėtų uždirbti apie 450 tūkst. eurų.

Šį sezoną aukštaūgis uždirbo apie 300 tūkst. eurų.



206 cm ūgio vidurio puolėjas prie daugkartinių Lietuvos čempionų iš Bursos „Frutti Extra“ ekipos prisijungė praėjusią vasarą.

Galingais dėjimais iš viršaus ir efektingais blokais pasižymintis K.Hayesas greitai nusipelnė komandos gerbėjų simpatijų ir nuolat puošė gražiausių rungtynių epizodų rinkinius.

Anksčiau ir Prancūzijoje rungtyniavęs bei šioje šalyje tiek lygą, tiek taurę laimėjęs K.Hayesas su „Žalgirio“ komanda į viršų šiemet jau kėlė Karaliaus Mindaugo taurę.

Jau pasibaigusiame Eurolygos sezone amerikietis aikštėje pasirodė visose žaliai baltų dvikovose, ant parketo vidutiniškai praleisdavo po beveik 18 minučių ir pelnydavo po 5,4 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir blokuodavo po 0,9 metimo per rungtynes.

Panašius skaičius K.Hayesas fiksavo ir „Betsafe-LKL“ čempionate – 7,4 pelnyto taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 9,5 naudingumo balo per beveik 16 aikštėje praleidžiamų minučių.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: