„B Tribūna“: „Pralaimėjimas skaudus, bet jau šeštadienį turime atsitiesti“

„B Tribūna“: „Pralaimėjimas skaudus, bet jau šeštadienį turime atsitiesti“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ pergale savo teritorijoje pradėjo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalo seriją ir 108:93 (26:21, 20:25, 34:25, 28:22) palaužė Vilniaus „Rytą“.



Antrasis serijos iki trijų pergalių susitikimas birželio 3 dieną vyks sostinėje.

Po rungtynių ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Vakar prasidėjo ilgai laukti finalai, Tribūnos ir visos Ryto bendruomenės nusiteikimas – maksimalus.

Nepaisant to, jog serija prasidėjo darbo dieną, turime rekordinį rytfanių skaičių išvykoje ne savaitgalio metu. Žinojome, jog sezono gale ta arena įprastai patuštėja, todėl turėsime išskirtines galimybes būti labai girdimi. Tą padaryti pavyko, Kaune komandą aktyviai palaikė apie 380 žmonių.

Du pirmi kėliniai palaikymo kokybės prasme buvo vieni geriausių per visas išvykas į šią areną. Kiekvienas žmogus sektoriuje atidavė visa save ir tikrai atrodėm kaip vienas darnus mechanizmas. Vietiniam leidom pasimėgauti ir senais hitais bei pristatėm savo naujienas.

Trečio kėlinio viduryje komandai pakrikus tokį tempą buvo išlaikyti sunku, bet gerą palaikymą kūrėme iki pat finalinio rungtynių švilpuko. Tai džiugina, nes palaikyti komandą jai laimint – labai paprasta, o sektoriui užsikurti prie -15 reikia daug daugiau noro ir atsidavimo. Smagu, kad mentalitetas iš namų rungtynių persikėlė ir į priešų areną. Pralaimėjimas skaudus, bet jau rytoj turime atsitiesti. Galvas aukštyn ir visi į areną!“, – rašė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: