„Green White Boys“: „Tikimės, kad šis sezonas ir finalo serija taps nauju atspirties tašku“

„Green White Boys“: „Tikimės, kad šis sezonas ir finalo serija taps nauju atspirties tašku“

LKL nuotr.

„Betsafe-LKL“ didžiojo finalo serijoje per žingsnį nuo čempionų žiedų atsidūrė Kauno „Žalgiris“.



Kazio Maksvyčio kariauna namuose 95:80 (27:22, 20:20, 27:16, 21:22) parklupdė Vilniaus „Rytą“ ir serijoje iki trijų pergalių dabar pirmauja 2:1.

Po šio mačo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:

„Dar vienas žingsnis titulo link buvo žengtas ir jį žengėme visi kartu.



Reakcija, kurios norėjosi iš komandos, visų sirgalių ir mūsų pačių tikrai buvo ir to pakako, kad dominuotume tiek aikštėje, tiek tribūnose.

Lenkiame galvas prieš vakar arenoje susirinkusią žaliai baltą publiką. Jūs buvote nerealūs!

Vienas malonumas matyti gretimuose sektoriuose stovinčius žmones ir laukiančius signalo skanduotei ar dainai.

Mūsų tribūnoje apie 250+ boysų ir maksimalus išsitaškymas. Tūsas prasidėjo dar iki ginčo kamuolio ir tęsėsi net po finalinio rungtynių švilpuko.

Labai svarbu, kad arena mokosi naujų skanduočių bei dainų. Keletas jų vakar suskambėjo tikrai galingai. Savo ruožtu prižadame, kad toliau bandysime kurti ir ieškoti žaliai baltų sąskambių.

Tikimės, kad šis sezonas ir finalo serija taps nauju atspirties tašku, nuo kurio „Žalgirio“ palaikymas kils į naujas aukštumas. Matant, kiek tai svarbu komandai ir kiek tai sulaukia dėmesio visuomenėje pozityvo yra tikrai labai daug.

Nors ketvirtadienio išvykos į Vilnių laukiame su dideliu nekantrumu ir tikime, jog serija ten ir pasibaigs, tačiau puikiai suprantame, kad sukurti kažką panašaus ten bus sudėtinga.


Priežastis labai paprasta. 117 – tiek vietų mes gauname angare ir visos tos vietos jau yra užpildytos. Jau dabar akivaizdu, kad nuvežti galėtume gerokai didesnį skaičių žaliai baltų, tačiau tiesiog atsimušame į tokias lubas.

Puikiai suprantame, kad angaro talpa yra tiesiog tragiškai maža ir nors norėtume gerokai didesnio vietų skaičiaus, tačiau nieko negalime pakeisti.

Kaip po to galima lyginti fanų skaičius išvykose, ar jų ten kuriamą palaikymą, kai vieni tiesiog atsimuša į jiems uždėtas lubas, o kiti, gaudami tobulas sąlygas, viešai skundžiasi vien tam, kad skųstųsi?


Patikėkite nors mūsų bus tik 117, bet jūs mus išgirsite, nes kiekvienas iš mūsų atiduos 100 procentų jėgų.

Ten kur Nemunas ir Neris! Ten žaidžia Žalgiris!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: