V. Šeškus: „Šių rungtynių labai bijojau“ (VIDEO)

V. Šeškus: „Šių rungtynių labai bijojau“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) tęsiasi itin intriguojanti mažojo finalo serija, kurioje prireiks lemiamųjų penktųjų rungtynių.



Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pamiršo praeitą nesėkmę ir išvykoje 75:55 (23:18, 20:11, 16:15, 16:11) nepasigailėjo Jonavos „CBet“.

Po šio mačo „CBet“ vyr. treneris Virginijus Šeškus po pralaimėjimo atrodė itin ramus.

„Manau, kad šiandien laimėjo stipresnė komanda, bet man šios rungtynės priminė mūsų rungtynes namuose su „Rytu“, kai buvo labai prastas pataikymas. Kai neužtaikai, kai rezultatas yra ne tavo naudai, mes pradedame nuleidinėti rankas.


Sakiau, kad bijau šių rungtynių, nes čia istorija, visi šneka, jaučiau, kad žaidėjai buvo šiandien buvo pasiruošę uždaryti rungtynes, bet ir „Lietkabelis“ gynybą pakeitė. Aišku, ten nieko tokio, bet kai tu nesitreniruoji, žaidi kas dvi dienas, reikia įeiti į tas rungtynes.

Šiandien daug ko nedarėme, ką buvome susitarę. Esminis dalykas, kad kai galvos neveikia, nežaidžiame derinių, kurie yra mūsų jėga. Du prieš du žaidžiame, bet tokiu tempu... Viskas vyksta aplink tą tritaškį ir jokios grėsmės“, - kalbėjo V. Šeškus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: