Naujasis „Žalgirio“ vadovas P. Jankūnas - apie biudžetą ir komplektacijos darbus (VIDEO)

Naujasis „Žalgirio“ vadovas P. Jankūnas - apie biudžetą ir komplektacijos darbus (VIDEO)

LKL nuotr.

Antradienį surengtoje spaudos konferencijoje Eurolygos generaliniu direktoriumi praėjusią savaitę paskirtas Paulius Motiejūnas pristatė, jog Kauno „Žalgirio“ direktoriaus pareigose jį pakeis iki šiol direktoriaus pavaduotoju buvęs Paulius Jankūnas.



P. Jankūnas „Žalgirio“ administracijoje pradėjo darbuotis 2022 m. vasarą, kai baigė žaidėjo karjerą.

„Nuotaikos geros, labai džiaugiuosi, bet kartu ir suprantu, kad atsakomybė yra didelė, – sakė naujuoju „Žalgirio“ vadovu tampantis P.Jankūnas. – Per pastaruosius metus „Žalgirio“ administracijoje išmokau daug iš P.Motiejūno, jis buvo tas žmogus, kuris praodė, kaip viskas veikia. Kaip ir minėjo, jis manęs vieno čia nepalieka. Tai yra visa „Žalgirio“ organizacija su visais departamentais ir tai yra žmonės, kurie puikiai supranta savo darbą, jį dirbo iki šiol ir pakėlė „Žalgirį“ į šiandieninį lygį. Jie toliau dirbs su mumis. Tiesiog aš prisijungiu į daugiau veiklų ir esu labai laimingas dėl to.“

P. Jankūnas pirmu darbu įvardijo kito sezono komandos komplektacijos užbaigimą.


„Iš pradžių gal, pirmas kelias dienas, kai pradėjome su Pauliumi kalbėtis, kad toks perėjimas įmanomas. Tikrai reikėjo daug ką apgalvoti, apmąstyti, susidėlioti mintis. Buvo vizija, svajonė vieną dieną būti šiose pareigose, bet gyvenimas iškrečia šunybę. Daug ką reikia išmokti, bet krepšinyje esu visą gyvenimą, ateinu su kažkokiu bagažu, bet esu pasiruošęs mokytis, kad „Žalgiris“ neišklystų iš kelio.

Pirmas mano darbas yra pabaigti komandos komplektaciją, tikriausiai. Pagrindas kaip ir yra, bet vis tiek yra trūkstamų dalių. Tarpsezoniu, manau, tai yra pats pagrindinis darbas.

Pagrindiniai žaidėjai yra sutarti. Dabar trūksta pagalbininkų, kurie sustiprintų komandą.

Dėl biudžeto, tai jis bus didesnis nei pernai. Šiuo metu tiksliai negalime pasakyti kiek. Sezono pradžioje bus pristatymas ir tada žinosime tikslius skaičius. Manau, kad nepavyks važiuoti su tokiu pat biudžetu kaip pernai“, - pasakojo buvęs krepšininkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: