Mažeikių ekipos marškinėlius apsivilks Europoje debiutuosiantis amerikietis

Mažeikių ekipos marškinėlius apsivilks Europoje debiutuosiantis amerikietis

Nuotr.: Brad Weimer / MBasket.lt

Raudonai baltus Mažeikių „M Basket“ marškinėlius artėjantį sezoną apsivilks Europoje debiutuosiantis 23-ejų gynėjas Calebas Huffmanas.



„Sudėtyje turėsime dar vieną jauną ir veržlų žaidėją, kuris pernai žaidė NCAA aukščiausiame divizione. Calebas yra aštrus žaidėjas su puikiu pataikymu tiek iš dviejų, tiek ir iš trijų taškų zonos, taip pat gebantis sėkmingai sužaisti gynyboje. Manau, kad šis krepšininkas pagyvins komandos žaidimą ir suteiks jam aštrumo“, – apie naujoką kalbėjo direktorius Arūnas Liškus.

193 cm ūgio krepšininkui tai bus debiutinis sezonas profesionaliame krepšinyje. Šiemet amerikietis baigė studijas NCAA, kur gynė aukščiausio diviziono Nicholls State universiteto garbę.

Huffmanas paskutiniais studijų metais vidutiniškai rinko po 16,5 taško, atkovojo po 5,1 kamuolio, atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė po 2 kamuolius. Gynėjas su šiais rodikliais buvo rezultatyviausias savo komandoje ir buvo išrinktas į „Southland“ konferencijos simbolinį geriausių ir geriausiai besiginančių krepšininkų penketukus.

MBasket.lt

Video rekomendacijos: