G. Žibėnas: „Žaidėjams daugiau atsakomybės – netikros minutės baigėsi“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Žaidėjams daugiau atsakomybės – netikros minutės baigėsi“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače Vilniuje įvyko Arvydo Macijausko pagerbimo vakaras – į palubes kylant legendinio snaiperio marškinėliams susigrūmė dvi buvusios jo komandos.



Vilniaus „Rytas“ (8/1) savo arenoje 93:75 (28:28, 22:10, 24:20, 19:17) nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ (3/6).

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas davė kritikos žurnalistams.

„Tai, kaip pradėjome rungtynes, yra nepagarba sirgaliams. Turime įrodyti kur kas daugiau gynyboje. Turėjome visą savaitę pasiruošti šioms rungtynėms ir mes įėjome į rungtynes šitaip. Tai yra paprasčiausia nepagarba fanams, kai jų taip gausiai susirenka.


Puolime vėl nemetėme laisvi, o tada stebimės, kodėl mūsų tritaškių tikslumas yra 18 proc. Mes kažkur abejojame, ar esame savo, ar ASG arenoje, kažkur per daug galvojame. Gaunasi, kad geriausi metikai nežino, ar mesti laisvam, ar ne. Taip ir gaunasi.

Kartais sakoma, kad treneriai per konferencijas atsakinėja standartiškai, bet ir klausimai yra standartiški. Aš iškart atėjęs žinau, kad bus apie traumuotus, apie Keithą Hornsby metimus ir dar Čeponis paklaus apie switch-all gynybą. Ir tada gaunamės kažkokie neįdomūs. Bet ir klausimai visada tokie patys“, - teigė G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: