Karšta naujiena „Žalgirio“ aistruoliams – gatvės stiliaus atributikos kolekcija

Karšta naujiena „Žalgirio“ aistruoliams – gatvės stiliaus atributikos kolekcija

Kauno „Žalgirio“ gerbėjus artėjant gražiausioms metų šventėms pasitinka dar viena karšta naujiena. Prieš sezoną įvaizdį atnaujinę Lietuvos čempionai pristato naują komandos atributikos liniją „Žalgiris Street“.



Naujausia Kauno „Žalgirio“ atributika bus visiškai išskirtinė – tokios „Zalgirisshop.lt“ parduotuvėse dar nebuvo.

Prie naujos „Žalgiris Street“ kolekcijos kūrimo labiausiai prisidėjo „Cunamis Films“ kūrybos prodiuserė Veronika Tamulionytė, kuri taip pat yra ir viena iš šio sezono „Žalgirio“ įvaizdinio klipo autorių, ir grafikos dizainerė Eglė Kirlytė.

„Street kolekcija visų pirma yra apie bendruomenę, apie madą, apie išskirtinumą. Ji įkvėpta gatvės krepšinio laisvės ir vintažinės kokybės“, – sako kolekcijos kūrėja.


Naują kolekciją sudarys keturi skirtingi trijų spalvų dizainai, šeši skirtingi „oversized“ drabužiai ir keletas aksesuarų.

„Sujungėme „oversized“ stiliaus drabužius su ateinančių metų spalvų tendencijomis, su išskirtiniais grafiniais elementais ir papildėme tikrai išskirtinėmis detalėmis“, – tęsė idėjos autorė.

Tiesa, naujos atributikos linijos atsiradimas toli gražu nereiškia, kad „Žalgiris“ atsisakys sirgalių jau pamėgtos atributikos.

„Tikrai neatsisakome tradicinės sirgalių atributikos. Ši linija daugiau skirta tam, kad atrastume „Žalgirį“ per madą. Norime, kad žmonės suprastų, kad šitas vardas yra madingas“, – idėją toliau pristatinėjo V.Tamulionytė.

Beje, naujos kolekcijos pradžios proga Kauno „Žalgiris“ turi džiugią naujieną patiems nekantriausiems. 100 pirmųjų perkančių naujosios kolekcijos atributiką naudodamiesi „Žalgirio“ mobiliąja aplikacija, gaus 15 proc. nuolaidą.

„Žalgiris Street“ kolekcijos gimimo vaizdus ir jau pagamintus produktus galite pamatyti režisieriaus Eugenijaus Tichonovo sukurtame įvaizdiniame klipe.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: