„Žalgirio“ fanai apie K. Lukošiūno sugrįžimą: „Visiškas pinigų taškymas“

„Žalgirio“ fanai apie K. Lukošiūno sugrįžimą: „Visiškas pinigų taškymas“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas prieš likusią sezono dalį sulaukė papildymo. Į Lietuvos čempionų komandą grįžta dar pernai čia rungtyniavęs Karolis Lukošiūnas. Su 26-erių snaiperiu sutartis sudaryta iki sezono pabaigos.



K.Lukošiūnas Kauno „Žalgirio“ gretose jau žaidė nuo 2018-ųjų iki 2023-ųjų, o praėjusią vasarą išvyko į NBA G lygoje rungtyniaujantį Solt Leik Sičio „Stars“ klubą.

G lygoje gynėjas spėjo sužaisti penkerias rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 4,8 taško (35,7 proc. tritaškių taiklumas).

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Geriau jau tada tuos pinigus taupyti kokiam kontrakto pratęsimui su geru, nei jau visiškai nieko neduodančiam žaidėjui duoti kontraktą“, - rašė Paulius.

„Kai jau atrodė, kad Jankūnas nustebinti nebegali, prašom“, - rėžė Šarūnas.

„Visiškas pinigų taškymas“, - komentavo Linas.

„Jeigu čia Trinchieri sprendimas, tai žiauriai įdomu, sėkmės“, - džiaugėsi Mindaugas.

„Atrodo jau tik nurimo visos nesąmonės aplink Žalgirį ir tada Jankūnas nusprendžia Žalgirio organizaciją paversti galutinai pajuokos obojektu. Geriau nieko nebūtų pirkę, nei šį nkl'o lygio žaidėją.... Jis prieš tai 4 metus buvo Žalgirį, patobulėjo lygiai 0%, bet Jankūnas vėl sugalvoja jį pasikviest....“, - savo mintimis dalinosi Žydrūnas.

„Apgailėtinas sprendimas. Kodėl Lukošiūnas, o ne Milaknis?“, - komentavo Andrius.


„Kitas treneris, kitos galimybės! Pavaryk!“, - rašė Aurimas.

„Juoktis, džiaugtis ar verkti? Metų sugrįžimas...“, - rėžė Giedrius.

„Trinchieri lietuviškąjį Obst’ą atsiveža į Žalgirį“, - komentavo Laurynas.


„Ilgai ieškojo papildymo, atsakingai rinkosi, laukė ir... surado. Dabar įkrintamosios ranka pasiekiamos“, - piktinosi Giedrius.

„Labai gerai, rankelę jis turi gerą, tik reikia jam daugiau žaidybinio laiko. Manau Trinchieri jį ištreniruos. Tikrai džiaugiuosi, kad Karolis grįžta“, - komentavo Ramūnė.

Su žaliai baltais marškinėliais gynėjas jau triskart yra tapęs Lietuvos čempionu ir keturis kartus iškovojęs Karaliaus Mindaugo taurę.


Praėjusiame „Betsafe-LKL“ čempionate K.Lukošiūnas pelnydavo po 5,8 taško (tritaškiai 38,9 proc.) per 14 žaidimo minučių.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: