„Green White Boys“: „Tai bus naujas žingsnis „Žalgirio“ palaikymo istorijoje“

„Green White Boys“: „Tai bus naujas žingsnis „Žalgirio“ palaikymo istorijoje“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ištikimiausi sirgaliai „Green White Boys“ socialiniame tinkle pranešė, kad keičia savo lokaciją „Žalgirio“ arenoje.



Šio sezono LKL rungtynėse prieš Vilniaus „Rytą“ jie persikels iš 116 ir 117 sektorių į 130 bei 131 sektorius.

Būtent šiose sektoriuose kitą sezoną visose rungtynėse bus „Green White Boys“ sirgaliai.

„Atėjo laikas!


Nors laiko iki LKL namų rungtynių su „Rytu“ lieka kiek daugiau nei mėnuo, tačiau jau dabar norime pasidalinti svarbia informacija.

Kovo 10 dieną aktyviausi „Žalgirio“ sirgaliai buriasi 130/131 sektoriaus viršutinėje dalyje. Bilietus čia galite įsigyti susisiekę su mumis asmenine žinute.

Tai bus naujas žingsnis GWB ir tuo pačiu „Žalgirio“ palaikymo istorijoje, kadangi nuo kito sezono šis sektorius taps nuolatiniu.

Jau kurį laiką netilpome į senojo sektoriaus rėmus, o plėstis į šonus tiesiog nebuvo galimybės. Naujajame sektoriuje šios problemos neturėsime.

Naujasis sektorius talpins gerokai didesnį kiekį sirgalių, tad tikimės, kad jis sutrauks visus norinčius prisidėti prie komandos palaikymo. Artimiausia proga – kovo 10 diena.

Taip pat manome, kad tiek 130/131 sektorių logistinė ir netgi akustinė pozicija arenoje yra daug patogesnė negu senųjų, tad šiuos pokyčius pasitinkame su dideliu nekantrumu.

Su klubu sutarėme, kad naujajį sektorių išbandysime šių rungtynių su „Rytu“ bei dar keletos mačų šiame sezone metu.


Nors vietų turime kone dvigubai nei įprastai, tačiau net neabejojame, kad jos ištirps labai gretai. Todėl nelauk ir rašyk mums dabar.

Daugiau naujienų – jau netrukus“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: