R. Miniotas neatvyks į „Žalgirį“: agentas informaciją neigia

R. Miniotas neatvyks į „Žalgirį“: agentas informaciją neigia

Klubo nuotr.

Pirmadienį Ispanijos spaudoje pasklido informacija, kad Bilbao „Basket“ klubo gretas netrukus paliks Regimantas Miniotas, o jo vietą turėtų užimti praėjusį sezoną Monako „AS Monaco“ ekipoje rungtyniavęs Damienas Inglisas.



Vėliau „BasketNews“ žurnalistas Jonas Miklovas pranešė, kad R. Miniotas yra arti susitarimo su Kauno „Žalgirio“ ekipa.

Pasak pranešimo, 25 metų 208 cm ūgio krepšininkas turėjo artimiausiomis dienomis būti pristatytas oficialiai.

Tiesa, praėjus kiek laiko krepšininko agentas Šarūnas Broga tokią inforamciją neigė ir paaiškino, kad Ispanijos klubas nėra linkęs žaidėjo išleisti.


„Kiekvieno lietuvio krepšininko svajonė yra atstovauti „Žalgiriui“. Neabejoju, kad Regimantas Miniotas nėra išimtis. Tikiu, jog vieną dieną Regimantas užsivilks „Žalgirio“ marškinėlius.

Tačiau šiandien realybė yra tokia, kad krepšininkas yra susaistytas garantuota sutartimi su Bilbao klubu iki 2021–2022 sezono pabaigos ir rytoj dalyvaus eilinėje komandos treniruotėje.

Neslėpsiu, po gandų pasirodymo sulaukiau skambučių iš Panevėžio ir Vilniaus krepšinio klubų atstovų, kuriems taip pat patvirtinau, kad Regimantas nėra laisvas agentas“, – informuoja R. Minioto agentas Šarūnas Broga, atstovaujantis „East Players“ agentūrai.

R. Miniotas į Ispaniją persikėlė 2020 metų lapkritį, kuomet Prienų „CBet“ marškinėlius iškeitė į Bilbao „Basket“ komandą.


Šį sezoną R. Miniotas Ispanijos čempionate per 19 minučių pelnydavo po 4,6 taško ir atkovodavo po 3,9 kamuolio.

Praeitą sezoną R. Minioto statistika Ispanijos lygoje buvo geresnė. Tuomet aukštaūgis rinko po 7,1 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir fiksavo 7,9 naudingumo balo statistika.

R. Miniotas anksčiau žaidė „Žalgirio“ jaunimo sistemoje.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: