Pamatykite: „Žalgirio“ ekipos pristatymas sužavėjo Europą (VIDEO)

Pamatykite: „Žalgirio“ ekipos pristatymas sužavėjo Europą (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 73:72 (20:19, 24:16, 11:21, 18:16) „FC Barcelona“ ekipą.



Šias rungtynes „Žalgirio“ arenoje stebėjo 15146 žiūrovai.

Tai yra geriausias rezultatas nuo 2019 metų lapkričio 8 dienos, kuomet vyko dvikova su ta pačia „Barcelona“ komanda. Tiesa, tuomet Š. Jasikevičius dar treniravo „Žalgirio“ komandą.

Europos žurnalistai ne kartą rašė apie išprotėjusius „Žalgirio" komandos sirgalius, o šįkart apie tai nutarė pasisakyti ir Turkijos spauda.


Krepsiniozinios.lt pateikia vieno iš turkų žurnalisto mintys, kuriose jis žavėjosi „Žalgirio“ fanų kuriamai atmosferai, šios komandos pristatymo ceremonijai ir himnui.

LKL čempionų kuriama šou jie priskyrė pavyzdiniam pristatymui.

„Tai yra neįtikėtina. „Žalgirio“ fanai sukuria beprotišką atmosferą arenoje. Buvo labai gražu matyti, kaip beveik pilna „Žalgirio“ arena atsistojusi ploja savo krepšininkams komandos pristatymo metu ir aistringai atlieka savo šalies himną. Bežiūrint į šias akimirkas, bėgioja šiurpuliukai. Tai yra pavyzdys visiems kitiems Europos klubams. Tai - kažkas fantastiško!“, - teigė žurnalistas.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: