Sh. Larkinas atsakė kritikams: rinktinėje turiu kitą vaidmenį

Sh. Larkinas atsakė kritikams: rinktinėje turiu kitą vaidmenį

FIBA nuotr.

Turkijos rinktinės bei Eurolygos čempionės Stambulo "Anadolu Efes" ekipos atakų organizatorius Shane'as Larkinas atsakė į sirgalių kritiką dėl jo žaidimo nacionalinėje komandoje.



Turkai patyrė keturias nesėkmes iš eilės įskaitant kontrolinius mačus ir dvejas rungtynes 2023 metų pasaulio čempionato atrankoje.

Sekmadienį Ergino Atamano auklėtiniai namie 72:79 nusileido Serbijos rinktinei, o 29-erių 182 cm ūgio gynėjas per 36 minutes įmetė 4 taškus (1/1 dvit., 0/3 trit., 2/2 baudų), atkovojo 5 bei perėmė 2 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo ir surinko 14 naudingumo balų.

"Turkijos rinktinėje turiu kitą vaidmenį, jei lyginsim su "Efes". Žmonės nori matyti tą patį vaikiną, tačiau čia kita komanda ir kiti žaidėjai.


Žaidžiu tam, kad padėti partneriams bei laimėti. Tai istorija ne apie mane, o apie mus. Didžiuojuosi tuo, kad parodėme charakterį, nors ir pralaimėjome", – Twitteryje parašė Sh.Larkinas.

Vienas iš gerbėjų pasisakė, jog natūralizuotas amerikietis turėtų imtis daugiau atsakomybės.

"Ko gero, tu teisus. Būdamas įžaidėju privalau rasti reikiamą balansą. Aš pagerinsiu žaidimą, turėk kantrybės, mano drauge", – atsakė Sh.Larkinas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: