Rinktinės fanai: „Pralaimėjome prieš komandą, kuri turėtų apginti titulą“

Rinktinės fanai: „Pralaimėjome prieš komandą, kuri turėtų apginti titulą“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (0-1) kovas Europos čempionato mirtininkų B grupėje pradėjo nesėkme prieš vienus turnyro favoritų.



Gausiai savų sirgalių palaikomi lietuviai 85:92 (27:27, 21:24, 19:18, 18:23) suklupo prieš Europos čempionų titulą ginančią Slovėnijos rinktinę (1-0) ir nepasiekė revanšo už nesėkmę pernykštės Olimpinės atrankos finale.

Po šioo mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Viskas gerai, geriau starte gauti antausį ir susiemti bei kilti į kovą. Daug pozityvumo yra, bet reikia gerinti gynyba, o tada ir puolimas susidelios. Manau Lukas taps pirmuoju įžaidėju rinktinėje“, - rašė Evaldas.


„Šiaip viskas gerai. Gal net geriau taip. Būtų laimėję, visi čia pradėtumėte auksą kabinti. O dabar, žaidimas neblogas, rezervų yra nemažai (Sabas (!), Brazdeikis, Rokelis, kamuoliai po savo krepšiu), viskas normaliai. PS Iš latvio teisėjo nieko geriau ir nesitikėjau“, - komentavo Dormantas.

„Šiandien rinktinę skandino Brazdeikis, Jokubaitis, Sabonis. Teisėjų švilpukai irgi prisidejo i Slovėnų pusę“, - liūdėjo Vycka.

„Šaunuoliai vyrai... Viskas yra, kaip yra, bet jei teisėjai nemato REALIU pražangų ir jų nefiksuoja, tai mes nieko nepadarysime... Dončičius gindamasis užsikabina Valančiūnui už peties metimo metu ir teisėjai tyli... Gėda gėda gėda..... Toks teisėjų darbas.... Teisėjai buvo apgailėtini“, - savo mintis išdėstė Viktoras.

„Teisėjavimas ne prie ko, patiems reikėjo kiaušus rodyti 4 kėlinio gale ir kvailų pražangų nedaryti... o Jokubaitis dar aiškiai nepasiruošęs vesti rinktines, gerai, kad Lukas sulose tikrai neprastai šiandien“, - rėžė Naglis.

„Deja šiandien nepavyko iškovoti pergalės, apmaudu, bet Lietuviai tikrai nesužaidė labai prastų rungtynių. Taip gynyboje yra problemų, bet nors puolimas nestreikuoja. Nepergyvenkime labai stipriai, kitose rungtynėse grįšime stipresni“, - mintimis dalinosi Deividas.

„Atsiminkit, kad kitos komandos Prancūzija ir Vokietija, ten bus taip pat sunku, tad tos vienos praloštos rungtynės labai daug reiškia“, - rašė Giedrius.

„Laimi stipresni. Tą ir rodė slovėnai. Slovėnai yra slovėnai. Nieko nepadarysi. Jų ir gynyba,ir puolimas yra“, - komentavo Virginija.


„Nu jooo, nors ir teisėjai Lukos naudai, bet iš po kašio laisviem leist susimest 20 akių nėra šaunu“, - liūdėjo Rokas.

„Žaidėjai žaidžai pagal savo galimybes, kaip atrodo, tokie ir yra. Bet tai nereiškia, kad bambaliniai komentatoriai, apart komentarų, galėtų padaryt gyvenime kažką geriau. Nera įžaidėjo, nera žaidimo ir viskas. Slovėnai turi viską, ko reikia pergalėms, deje, mes dar ne. Bet tai nereiškia, kad mūsų žaidėjai nusipelno pasmerkimo“, - savo mintis išdėstė Ridas.

„Slovėnai nenusipelnė pergalės, ne komandiškai sužaidė ir nėra su Lietuva ką lyginti, bet laimi tik vieni, šiandien pergalė atiteko Slovėnams. Luka su savo vaidyba ištempė Slovėnija...“, - rėžė Lukas.


„Labai geras pasirodymas. Aukščiausio lygio rungtynės, kur pergalę nulėmė vienas taikus ar netaiklus metimas į vieną ar kitą pusę“, - mintimis dalinosi Ignas.

„O kas pasakė, kad mes turėjom laimėti? Šaidėm prieš labai gerai sukomplektuotą komandą. Spėčiau kad, ko gero prieš būsimus čempionus. Žinoma kad norėjosi pradėti čempą pergale, bet tai ne to lygio komanda prieš kurią šiandien galima buvo laimėti. Sėkmės ir tik sėkmės vyrams. Tikiu komanda, tikiu kad gali sužaisti gerokai geriau nei šiandien“, - rašė Gintautas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: