Europos čempionato rungtynės „Wolves“ erdvėje (VIDEO)

Europos čempionato rungtynės „Wolves“ erdvėje (VIDEO)

Wolves nuotr.

Ketvirtadienio vakarą virš 100 Lietuvos krepšinio rinktinės gerbėjų susirinko į „Wolves“ fanų erdvę Alytaus „Dzūkų alaus restorane“, kur stebėjo pirmąją nacionalinės komandos dvikovą prieš Slovėniją.



Mūsų ambasadoriai broliai Lavrinovičiai, sveikindamiesi su krepšinio sirgaliais, džiaugėsi, kad mieste vyksta toks renginys ir kvietė susirinkusius aktyviai palaikyti Lietuvos komandą. Pasak jų, alytiškiai visada garsėjo savo meile sportui ir yra vienas sportiškiausių miestų šalyje.

Aptarę Lietuvos rinktinės varžovę, broliai įteikė „Wolves“ klubo prizus teisingai atsakiusiems į klausimus apie Europos krepšinio čempionatą, taip pat mielai bendravo ir fotografavosi su visais norinčiais.

Surengtame orakulo konkurse, kuriame žiūrovai buvo kviečiami atspėti rungtynių rezultatą, triumfavo alytiškis Matas, buvęs vos per tašką iki idealiai tikslaus spėjimo.



Specialiai Europos čempionatui „Dzūkų alaus restorane“ (Vilniaus g. 35, Alytus) įrengtoje „Wolves“ fanų erdvėje sirgaliai gali stebėti tiesioginę rungtynių transliaciją kartu su mūsų klubo ambasadoriais broliais Lavrinovičiais.

Lankytojų laukia speciali programa, žaidimai, prizai ir, be abejo, garsiausi Lietuvos dvyniai. Kviečiame rezervuoti staliuką į tiesiogines transliacijas Lietuvos rinktinės dvikovoms su Prancūzija, Vokietija ir Vengrija. Staliukų rezervacija: +3706019088

Rugsėjo 3 d. 18:45 val. Lietuva – Prancūzija

Rugsėjo 4 d. 15:30 val. Lietuva – Vokietija
Rugsėjo 6 d. 18:15 val. Lietuva – Vengrija

Šiemet „EuroBasket“ rungtynės žaidžiamos net penkiuose miestuose – Berlyne, Kelne, Milane, Prahoje ir Tbilisyje. Turnyro finalas vyks rugsėjo 18 dieną.

Wolves inf.

Video rekomendacijos: