Rinktinės fanai: „FIBA yra apgailėtina organizacija su antrarūšiais teisėjais“

Rinktinės fanai: „FIBA yra apgailėtina organizacija su antrarūšiais teisėjais“

FIBA nuotr.

Europos čempionate Lietuvos rinktinė (0-3) galiausiai dramatiškiausiu įmanomu būdu liko per žingsnį nuo pirmosios pergalės.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai įspūdingame ir net dviejų pratęsimų pareikalavusiame trileryje 107:109 (19:19, 22:27, 24:20, 24:23, 7:7, 11:13) nusileido šeimininkų vokiečių rinktinei (3-0) ir kiek susikomplikavo savo padėtį turnyre.

Po šio mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Su visa pagarba, bet Sabonis visiškai nesupranta europnio krepšinio“, - rašė Artūras.


„Viskas yra OK. Žaiskit savo žaidimą. Mėgaukitės juo. Ne karas čia, ne dėl gyvybių žaidžiat. Atsipalaiduojam, pasiimam ant pečių šituos 3 pralaimėjimus ir einam toliau. Ramiai!“, - komentavo Edvinas.

„Kaip taip fatališkai nesiseka... paliko aikštėje viską, dėl to absoliuti pagarba, bet su tup protestu, wtf? Ar po rungtynių reikia tą daryti? Čia reikėjo eiti akis draskyti per varžybas ir neleisti žaisti kol nebus pagal taisykles viskas.“, - piktinosi Aivaras.

„Gaila... Tikiuosi pagaliau pramuš pergales, nes nėra kur trauktis“, - liūdėjo Vytas.

„FIBA yra apgailėtina organizacija su antrarūšiais teisėjais“, - rėžė Gediminas.

„Dar vienas kovingas vakaras pasibaigė pralaimėjimu..... Bet visgi nenuleidžiam galvos kol šansų dar turim!!!! LIETUVA!“, - rašė Raimundas.

„Visi šansai ir kortos buvo mūsų rankose per pirmą pratęsimą rungtynes uždaryti, bet panašu, kad net patys mūsų krepšininkai netikėjo, kad gali laimėti“, - komentavo Laimis.

„Nesuprantu, kaip gali taip suklysti teisėjai. Valančiūną subaudoja, o kryžiuočių treneris gauną techninę. Jonas meta tik dvi baudas. Antras epizodas, kryžininkas išsimesdamas kamuolį, paslysta ir peržengia liniją. Teisėjai stabdo žaidimą ir atiduoda vėl jiems kamuolį. Ir trečias - prieš Joną buvo 100% nesportinė, nes nežaidė į kamuolį, o tiesiog trenkdami dar ir kabinosi ant rankų“, - piktinosi Evaldas.


„Išsiųskit jus tą Sabonį namo ir baikit čempionatą be jo... Tegu dar sėsdamas į Lėktuvą atsiprašo komandos draugų už šūdo malima“, - liūdėjo Darius.

„Nu turiu pripažinti, vėl mūsų treneriai , daug klaidų padarė jie , nori laimėti su, dviem centrams deje gaila, lipo ant to , paties grėblio kaip turėsime. Liuką. Dončičiu tai galėsime, kovoti iki galo lygus su, lygeis o dabar nieko, gero reikia visada, vestis mažiausei keturis ar penkis, centrus ir su, dviems gerais į žaidėjus va , tada bus komanda, tai tiek galiu, acakyti aš jau senai šita, dalyką stebiu iš, treneriu puses bet deje , gaila reikia nu, sivilti“, - rėžė Vaidas.

„Kurie sakot nieko neduos, šikna dega... Užtarnautas baudos metimas turėjo būti skirtas. Tiesiogine žodžio prasme atėme tašką. O tas taškas šiose varžybose buvo labai vertingas“, - savo mintis išdėstė Arnoldas.


„Krepšinio Dievai mums kolkas nepalankūs, man tik klausimas vienas, kodėl kas kartą kai žaidėjas sužaidžia gerą atkarpą ir uzsivedes yra pasodinamas ant suolo? Per daug keitimų daroma, o Jonas šaunuolis, šiandien sulose žvėriškas varžybas ir Sabas atsigauna, sekančias 2 laimim ir išeinam 4 ant Ispanų tik lemiamom akimirkom JV turėjo būti aikštėje, nes jis žaidė geriausia mačą ir traukė mūsų komanda!“, - mintimis dalinosi Naglis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: