Prancūzija išgelbėjo Lietuvą: nugalėjo bosnius

Prancūzija išgelbėjo Lietuvą: nugalėjo bosnius

FIBA nuotr.

Lietuvos viltys žengti į Europos krepšinio čempionato atkrintamąsias išlieka gyvos. Tai paaiškėjo, kai Prancūzija 81:68 pranoko Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkus.



Ši pergalė lėmė, kad Lietuva dar turės šansų patekti į atkrintamąsias.

Primename, kad pergalės atveju bosniai būtų užsitikrinę vietą kitame etape ir užkirtę kelią Lietuvai, tačiau dabar mūsiškių likimas atsidūrė jų pačių rankose.

Kazio Maksvyčio auklėtiniams dabar reikia laimėti prieš vengrus ir bosnius.

Nežinia, kas darėsi mūsų krepšininkų, kurie stebėjo šias gyvenimo ir mirties rungtynes, mintyse, tačiau nėra abejonių, kad ne vienas šalies krepšinio aistruolis rungtynių pabaigoje braukė daug nervų kainavusią džiaugsmo ašarą.



Antradienį trečią pergalę iškovojusiose Prancūzijos rinktinėje rezultatyviausiai žaidė Guerschonas Yabusele, surinkęs 15 taškų. Po 14 pelnė Evanas Fournier ir Thomasas Heurtelis.

Bosnijos ir Hercegovinos ekipos gretose išsiskyrė po 14 taškų pelnę Miralemas Halilovičius, Dzananas Musa ir Jusufas Nurkičius.

Bosnija ir Hercegovina: Miralemas Halilovičius, Džananas Musa ir Jusufas Nurkičius (10 atk. kam.) po 14, Johnas Robersonas 13, Edinas Atičius 10.

Prancūzija: Guerschonas Yabusele 15, Evanas Fournier ir Thomasas Heurtelis (7 atk. kam., 8 rez. perd.) po 14, Rudy Gobertas 11 (12 atk. kam.), Vincentas Poirier 9 (7 atk. kam.).

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: