Rinktinės fanai: „Privalome nugalėti ispanus ir žaisti ketvirtfinalyje“

Rinktinės fanai: „Privalome nugalėti ispanus ir žaisti ketvirtfinalyje“

FIBA nuotr.

Galiausiai įsibėgėjusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (2-3) išsikapstė iš Europos čempionato mirtininkų grupės.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai dar vienoje žūtbūtinėje dvikovoje 87:70 (28:28, 28:14, 19:17, 12:11) užtikrintai susitvarkė su Bosnijos ir Hercegovinos (2-3) krepšininkais ir žengė į Senojo žemyno pirmenybių atkrintamąsias varžybas.

Po šio mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Na va šį pergalė tikrai kieta, pagaliau komanda žaidė be streso ir su koncentracija. Varžovai puolime laisvės labai mažai turėjo, laisvu metimu iš tritaškio tikrai mažai išmetė, o kada ir išmetė jau nepataikė nes veikė nuovargis, kuri sudarė lietuviu kieta gynybą visas rungtynes. Patiko jau ir treneriu darbas, nepabijojo pora atakų gintis aikšte, nustebino ir tai kad vienu metu į aikšte trumpam metė JV ir Echodą. Žodžiu nebuvo tiek įsikibę tos "drop" gynybos, keitaliojo taktiką, neleido varžovams prisitaikyti.


Paminint atskirai žaidėjus, nežinau gali man sakyti kas ką nori, bet man Grigonis kol kas šioje rinktinėje yra pirmas pasirinkimas puolime, net baisu pagalvoti koks būtu mūsų puolimas be jo ir ne dėl šiandien sumestu tritaškiu, bet dėl kūrybos ir varžovo gynėjo "vedžiojimą" paskui save. Turint tokį Grigonį, jis aplink save daro geresnius likusius žaidėjus, nebėra tada tokio buko kišimo kamuolio centras į baudos aikštelę kad jie laužtu viska per jėga. Taip kartais Sabas su JV laužia to ir reikia ypač 1*1 esant žemai su varžovu ir už jų esant tuščiam plotui, bet tai nėra pastovu.

Taigi dabar esame geroje situacijoje, atkrintamūjų schema ideali, komandos būsena gera, žinome ką darydami blogai pralošime, nes tris kartus tai patyrėme, traumų nėra, žaidimas įvairiapusiškas, viskas tiesiog idealu ir mūsų pačiu rankose, tiesiog imi ir keliauji mažiausia iki pusfinalio. Kai pagalvoji ir atsisuki atgal, vau kaip mes čia išsikapstėme gerai, mes už Lietuvą!
“, - rašė Tomas.

„Na tai komanda, nueis tik Prancuzų dėka, nemanau kad cia reiketu labai dziaugtis tokiu pasiekimu, silpniausius varzovus įveikdami tik“, - komentavo Mantas.


„Su pergale!Ačiū už gerą ir gražų žaidimą“, - džiaugėsi Regina.

„Slepiasi po pernykščiais lapais visi heiteriai, ir sofos treneriai. Šaunuoliai!“, - rėžė Justinas.

„Privalome nugalėti ispanus ir žaisti ketvirtfinalyje“, - savo mintis išdėstė Augustas.

„Kažkaip per lengvai net šiandien“, - džiaugėsi Deividas.

„Po pralaimėjimų seka laimėjimai. Tegul ši sėkmė lydi Jus per visą Europos čempionatą. Visus su pergale!“, - rašė Arsa.

„Šalin visas neigiamas emocijas, už Lietuvą“, - komentavo Genutė

„Šaunuoliai vyrai!. Sėkmės jums tolesnėse kovose“, - džiaugėsi Ona.

„Žaidimas gerėja! Europa laikykis, mes ateinam!“, - savo mintis išdėstė Leo.

„Dabar reikia dėti ispanus į vietą“, - mintimis dalinosi Giedrius.

„Į mėšlą įlipęs, taip greit jo nenusiplausi, o jei ir nusiplausi, dar ilgai skleis nemalonų kvapą. Pradžiai laimėti reikia prieš Ispanus kad batų plovimas prasidėtų“, - rėžė Mantas.

„Viskas gerai kas gerai baigiasi. O dabar tik pirmyn ir pirmyn. Jūs tikrai tai galit ir mes jumis tikim. Tikėjom, tikim ir tikėsim. Pateisinkit“, - mintimis dalinosi Virginija.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: