Buvęs Rusijos krepšininkas apkaltino Lietuvos rinktinę: jie sumokėjo prancūzams

Buvęs Rusijos krepšininkas apkaltino Lietuvos rinktinę: jie sumokėjo prancūzams

Po nesėkmingo starto Europos krepšinio čempionato starte, Lietuvos rinktinė pergalingai baigė grupių etapą ir taip užsitikrino kelialapį į pirmenybių aštuntfinalį.



Tiesa, lietuviams viskas galėjo baigtis daug liūdniau, jei Prancūzija būtų pralaimėjusi Bosnijso ir Hercegovinos krepšininkams.

Apie tai pasisakyti nusprendė buvęs garsus Rusijos krepšininkas Andrejus Fetisovas, kuris teigia, jog Lietuvos rinktinė sumokėjo prancūzams už jų pergalę prieš bosnius.

„B grupė buvo labai solidi, kur visos penkios komandos galėjo kovoti dėl pirmos vietos grupėje. Itin solidų žaidimą demonstravo vokiečiai ir bosniai, o pastariesiems nepasisekė.


Kritinis bosniams mačas tapo su Prancūzija, kurioje patyrė pralaimėjimą. Čia veikiausiai Lietuva ir Prancūzija susitarė už akių, nes Lietuvos rinktinei buvo reikalinga Prancūzijos pergalė. Spėjų, kad lietuviai Prancūzijos krepšinio federacijai sumokėjo apvalią sumą. Žinau, kad tokie dalykai tarp įvairių šalių federacijų vykdavo anksčiau. Į tai turėtų atkreipti dėmesį FIBA organizacija ir pradėti tyrimą arba keisti čempionato formatą“, - teigė rusas.

Jis taip pat pateikė savo favoritus, kurios rinktinės gali triumfuoti čempionate.

„Didžiausius šansus laimėti turi Serbija, Graikija ir Slovėnija“, - pareiškė A. Fetisovas.

Primename, kad Lietuvos rinktinė aštuntfinalyje kovos prieš ispanus, o Prancūzija susitiks su turkais.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: