Z. Dragičiui Europos čempionatas yra baigtas

Z. Dragičiui Europos čempionatas yra baigtas

FIBA nuotr.

Rungtynėse su Belgija susižeidęs Slovėnijos rinktinės puolėjas Zoranas Dragičius negalės žaisti likusioje Europos čempionato dalyje, rašo INFO Krepšinis.

Skelbiama, jog gynėjui plyšo dalis keturgalvio raumens ir reabilitacija truks nuo šešių iki aštuonių savaičių, o tai yra įprastas tokio tipo traumos atsigavimo laikas.



Pats krepšininkas liejo apmaudą, kad negalės padėti savo šalies rinktinei svarbiausiose kovose.

„Akivaizdu, kad Europos čempionate man nelemta padėti savo rinktinei lemiamose kovose, deja tačiau tai yra sporto dalis. Padėsiu savo komandos draugams nuo atsarginių suolo, garsiai padrąsinsiu ir taip pridėsiu teigiamos energijos, kurios mums dar prireiks ir artimiausiomis dienomis. Tikiu, kad vaikinai mobilizuosis, paliks širdis aikštėje, o galiausiai lauksime gero rezultato, kurio visi taip norime.

Šiomis dienomis jau pradedu reabilitaciją. Tiek rinktinėje, tiek klube turime puikią medikų, kineziterapeutų, trenerių tarnybą ir kartu darysime viską, kad grįžčiau į aikštelę gerai pasiruošę“ - kalbėjo Slovėnijos rinktinės gynėjas Zoranas Dragičius.


Europos čempionate atletas per 16 minučių vidutiniškai rinkdavo po 5,3 taško, 3,2 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei 4,8 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt ir INFO Krepšinis

Video rekomendacijos: