„Brose“ kapitonas neparodė solidarumo: vienintelis atmetė pasiūlymą susimažinti algą

FIBA nuotr.



Bambergo "Brose" kapitonas Elias Harrisas sulaukė viešos kritikos iš klubo vadovų, kadangi vienas pats paprieštaravo pasiūlytam algų susimažinimo modeliui.

30-metis 203 cm ūgio puolėjas atmetė klubo administracijos pateiktą pasiūlymą, kuriame prašoma dėl ypatingai sunkios finansinės situacijos prie kurios privedė pasaulinė pandemija, susimažinti atlyginimus 50%.

"Esu labai nusivylęs mūsų klubo kapitono Elias Harriso poelgiu, kuris nepateisino savo rolės ir vienintelis atmetė klubo pateiktą pasiūlymą dėl atlyginimų susimažinimo", - socialiniame tinkle rašė klubo direktorius Robertas Heuselis.

Vokietijoje, kaip ir visoje Europoje bei daugelyje pasaulio šalių čempionatai yra sustabdyti. Tiesa, vokiečiai kol kas vis dar laukia ir nededa taško bei tikisi pratęsti vietines pirmenybes.



Vis tik pagal pirminį planą komandos į aikštelę turėjo grįžti gegužės pradžioje, bet panašu, kad šis scenarijus nebus įgyvendintas, nes visoje Europoje, įskaitant ir Vokietiją, situacija vis dar pakankamai įtempta.












Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: