„Ryto Balsas“: „Tai yra visiškai apgailėtina. Absoliuti gėda. Visiška agonija“

FIBA nuotr.

FIBA Čempionų lygos išvykos rungtynėse Vilniaus „Rytas“ (1-3) 84:60 (22:11, 22:18, 26:15, 14:16.) nusileido Rygos VEF (3-1) ekipai.



Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nu ką, sveiki atvykę į dugną.

Krepšinis toks jau sportas - komanda kartais ima ir įkrenta į duobę. Tačiau ta duobė nesitęsia du mėnesius. Tai yra visiškai apgailėtina. Absoliuti gėda. Visiška agonija.


Labiau nemotyvuotų "Ryto" žaidėjų nėra tekę matyti gyvenime. Kažkokia desperacija jų veide. Jokios minties nei puolime, nei gynyboje.

Įprastai savo postuose stengiamės išskirti kažkokio pozityvo. Tai vienintelis pozityvas šį vakarą tas, kad "Perlas" išvykoje nugalėjo Joniškio "Delikatesą".

O grįžtant prie pagrindinės komandos reikalų - sezono eigoje buvo nemažai pokyčių sudėtyje. Išties nemažai. Bet, panašu, kad visai ne žaidėjų sudėtyje pokyčių reikia, o trenerių štabe. Kad ir kaip norėtųsi, šįkart negalime visko sukrauti ant Dariaus Gudelio ar kitų. Klubas leido atsivežti treneriui savo žaidėjus. Ir kaip jiems sekasi?

Kristianas Kitsingas yra vienas kiauriausių žaidėjų gynyboje per visą klubo istoriją. Trenerio Kairio pirkinys. Ryanas Boatrightas - superdidis profesionalas, atvaręs su pilvuku, o šiandien parodęs savo "meistriškumą". Kažkaip Augustas Marčiulionis ar Dovis Bičkauskis neatrodo aikštėje prasčiau už jį. Keithas Bensonas - nežinau, ar reikia laukti, kol jis "užloš". Nėra jokios vilties.

Visi jie, kalbant trenerio Kario žodžiais, turėjo duoti rezultatą čia ir dabar. Davė. 1-3 Čempionų lygos grupėje. Bravo. Ir tai yra tų garsiųjų Kairio "pažinčių" rezultatas. Susirinkti žaidėjus iš savo buvusių komandų. Nu wow scoutingas.

Ir giliai poxui, yra tų šansų išeit iš grupės, ar ne. Tam reikia laimėti du kartus iš dviejų. Rytas du kartus laimėjo per 10 rungtynių. Čia įskaitant LKL. Tai va tokie reikalai.

Linksmų švenčių“, - rašė „Ryto Balsas“.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: