D. Kairys ambicingai žvelgia į likusią sezono dalį: „Mūsų dar laukia geros kovos LKL“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ (1/4) prarado šansus žengti į kitą etapą FIBA Čempionų lygoje. Sostinės komanda išvykoje 74:81 (22:23, 14:28, 21:8, 17:22) nepasipriešino Atėnų „Peristeri“ (2/3) ekipai.



Vilniečiams liko dar vienerios rungtynės prieš Strasbūro SIG, tačiau jos nieko nebereikš. Tik pergalės prieš graikus atveju vilniečiai galėjo melsti Rygos VEF pergalės prieš Strasbūro klubą.

Po mačo „Ryto“ strategas Donaldas Kairys ambicingai žvelgia į likusią sezono dalį.

„Noriu pasveikinti varžovus. Jie šįkart sužaidė geras rungtynes, o mums tai buvo lyg amerikietiški kalneliai tiek fiziškai, tiek emociškai. Nors mačas prasidėjo sėkmingai, bet vėliau įkritome į duobę, o klaidos mus visiškai palaužė. Gynyboje žaidėme per daug džentelmeniškai.


Galima tik pasidžiaugti, jog sugebėjome kontroliuoti atkovotus kamuolius, bet to laimėti neužteko. Deja, durys į FIBA Čempionų lygos atkrintamąsias mums jau yra užvertos. Paskutiniame ture mes padarysime savo darbą, tačiau gaila, jog Europoje sezonas bus baigtas. Dabat turime susikoncentruoti į nacionalinį čempionatą. Mūsų dar laukia geros kovos LKL ir privalome būti joms pasirengę“,- teigė treneris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: