G. Žibėnas: „Visada sakau, kad „Ryte“ visos runtynės yra svarbios, tarsi finalas“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Visada sakau, kad „Ryte“ visos runtynės yra svarbios, tarsi finalas“ (VIDEO)

Trečiadienį Vilniaus „Ryto“ (1/2) ekipa žais dar vienas FIBA Čempionų lygos rungtynes. Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose susikaus su Stambulo „Bešiktaš“ (2/1) krepšininkais.



Būtent turkai prieš dvi savaites įveikė vilniečius po dviejų pratęsimų 82:79.

Prieš šias rungtynes „Ryto“ strategas G. Žibėnas kvietė sirgalius atvykti į areną.

„Laukia svarbios rungtynės ir atvažiuoja stiprus varžovas, kuris yra geroje formoje. Jie turi šešių pergalių seriją. „Bešiktaš“ remiasi šešiais amerikiečiais. Jei bus rungtynės taškas į tašką, greičiausiai ir žais tik jie, plius vienas, maksimaliai du turkai. Varžovai turi gerą dydį, atletiškumą. Turime tam pasiruošti.


Nuolat sakau, kad „Ryte“ visos runtynės yra svarbios, tarsi finalas, mes tą suprantame, pasinaudodamas proga pakviesiu vilniečius į areną atnešti gerų emocijų. Ką čia trečiadienį vakare dagiau veikti Vilniuje? Renginių tamsiais vakarais nėra labai daug. Išvykose mums taip pat nėra lengva žaisti, tai norisi, kad ir mūsų arenoje būtų tokia atmosfera.

Vieną dieną esi geresniame pasitikėjime, kitą dieną jau visai kitaip. Ieškome to stabilumo ir judame tikrai gera linkme. O kaip gerai judame, parodys trečiadienio rungtynės“, - kalbėjo G. Žibėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: