J. Pašutinas jau turi naują darbovietę, A. Williamsas neigia gandus dėl išėjimą iš „Lokomotiv“

J. Pašutinas jau turi naują darbovietę, A. Williamsas neigia gandus dėl išėjimą iš „Lokomotiv“

VTB nuotr.

Kaip jau rašėme, užpraeitą trečiadienį Europos taurės varžybose Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" (5-2) Vokietijoje netikėtai 82:100 pralaimėjo iki tol vos vieną pergalę savo kraityje turėjusiems Londono "Towers" (2-5) krepšininkams.



Po šio fiasko Rusijos klubas kitos dienos ryte ryte oficialiai paskelbė apie sutarties abipusiu sutarimu nutraukimą su vyriausiuoju treneriu Jevgenijumi Pašutinu.

Šiandien pranešta, kad specialistas stojo prie Rusijos antrojoje lygoje (Superlyga-1) rungtyniaujančioje bei su 11 pergalių ir 3 pralaimėjimais trečią vietą užimančios Jekaterinburgo "Uralmaš" ekipos vairo.

52-ejų J.Pašutinas prie Krasnodaro ekipos vairo stojo 2019 metais, o labiausiai trenerio karjeroje pasižymėjo vadovaudamas garsiems Rusijos klubams – CSKA, UNICS, "Avtodor" bei Rusijos rinktinei (2014-2016 m.).


Neseniai buvo pasirodę pranešimų, kad "Lokomotiv-Kuban" komandą ketina palikti ir į Belgrado "Crvena Zvezda" komandą persikelti Alanas Williamsas. Serbų žiniasklaida teigė, kad po sunkios traumos sveikstantis amerikietis nėra patenkintas savo vaidmeniu. Pats krepšininkas šiuos gandus paneigė.

"Myliu "Loko" ir esu patenkintas savo vaidmeniu čia. Turime puikią galimybę šį sezoną laimėti Europos taurę bei patriukšmauti Vieningoje lygoje.

Nesuprantu, iš kur pasklido tos kalbos apie mano galimą išėjimą, juk niekada nebuvau išreiškęs nepasitenkinimo", – stebėjosi A.Williamsas.

28 metų 201 cm ūgio cęntras vidutiniškai per 16 minučių pelno 5,6 taško, atkovoja 5,8 kamuolio, atlieka 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir renka 8,4 naudingumo balo.

"Lokomotiv-Kuban" Europos taurės A grupėje, kurioje rungtyniauja ir Panevėžio "Lietkabelis" (3-4) dalijasi 2-3 vietas, o VTB Vieningoje lygoje (5-3) užima penktą vietą.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: