K.C. Riverso karjeroje – vėl lietuviški akcentai: naujojoje komandoje sutiks D. Kairį

K.C. Riverso karjeroje – vėl lietuviški akcentai: naujojoje komandoje sutiks D. Kairį

Kaip jau rašėme, neseniai išsiskyrė buvusio Kauno "Žalgirio" snaiperio K.C.Riverso ir Miuncheno "Bayern" komandos keliai. Bavarai susitarė su amerikiečiu dėl trumpalaikės sutarties nutraukimo net nesibaigus jos terminui.



K.C.Riversas ilgai be darbo neužsibuvo ir karjerą tęs Izraelyje. Oficialiai paskelbta, kad krepšininkas sudarė sutartį su Jeruzalės "Hapoel" klubu, kuriame vyriausiojo trenerio Yotamo Halperino asistentu dirba Donaldas Kairys.

Viena garsiausių Izraelių komandų jau baigė pasirodymą FIBA Čempionų lygoje, tačiau su 11 pergalių ir 5 nesėkmėmis pirmauja šalies pirmenybėse.

K.C.Riversas į Miuncheną atvyko pavaduoti traumą patyrusio lyderio Darruno Hilliardo.


Eurolygoje 34 metų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 16 minučių įmesdavo 6,2 taško (45,5 peroc. dvit., 31,3 proc. trit.), sugriebdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir fiksuodavo 3,3 naudingumo balo.

Nesulyginamai geresni K.C.Riverso rodikliai buvo Vokietijos pirmenybėse – 12,3 pelnyto taško (60 proc. dvit., 21,1 proc. trit.), po 3 atkovotus kamuolius bei rezultatyvius perdavimus ir 9,7 efektyvumo balo per 23 minutes.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: