G. Žibėnas: „Šiuo metu pokyčių mes nematome“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Šiuo metu pokyčių mes nematome“ (VIDEO)

FIBA nuotr.

Niekur nebeturėjęs kur trauktis Vilniaus „Rytas“ (3-3) vėlų trečiadienio vakarą pasitiko lemiamą FIBA Čempionų lygos grupės iššūkį. G. Žibėno kariauna namų tvirtovėje 85:78 (17:20, 28:20, 23:17, 17:21) įveikė titulą ginančią Tenerifės „Lenovo“ (4-2) ir žengė į įkrintamąsias.   



Po mačo „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas dėkojo sirgaliams.

„Neabejotinai, tai – komandos pergalė. Visi atliko kažką papildomai, ypatingai gynyboje. Sveikinimai komandai ir sirgaliams. Jie vėl tai padarė, jie užsakinėjo muziką, o mes sekėme paskui juos. Šįkart išvengėme pakilimų ir nuosmukių, kuriuos turėdavome viso sezono metu. Esu laimingas dėl rezultato, dėl užimtos antros vietos, žinant, kad grupėje buvo čempionai. Dabar viskas priešakyje. Sausis bus lemtingas, kai viskas spręsis.

„Lenovo“ – labai aukšto lygio komanda, turinti labai daug pasirinkimų. Jie žaidžia labai išreikštą žaidimą į vidų ir ant metikų. Prieš ją šiemet per abi lygas laimėjo tik keturios komandos. Džiaugiamės, kad tapome ta penktąja.


Dabar visos mintys apie kitas rungtynes. Tie žaidėjai, kurie žaidė, mes tikrai jais patenkinti. Šiuo metu pokyčių mes nematome“, - kalbėjo G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: