Ištraukti Čempionų lygos jaunimo turnyro burtai

Ištraukti Čempionų lygos jaunimo turnyro burtai

FIBA nuotr.

Šveicarijoje ištraukti pirmą kartą istorijoje rengiamo FIBA Čempionų lygos jaunimo turnyro burtai, kuriuose Vilniaus „Ryto“ aštuoniolikmečiai sužinojo savo varžovus.



Visi turnyro dalyviai buvo suskirstyti į du pogrupius po penkias komandas. B grupėje atsidūręs „Ryto“ jaunimas kausis su Tenerifės „Lenovo“, Herclijos „Bnei Herzliya“, Liudvigsburgo „Porsche BBA“ bei turnyro šeimininkais Bursos „Tofaš“.

Turkijoje organizuojamame turnyre vilniečių ekipai vadovaus „Rytas-2“ vyr. treneris Andrius Šležas, o jam talkins asistentai Karolis Čyžius ir Egidijus Ženevičius.

„Žinoma, jog į Turkiją vyksime su aukščiausiais tikslais. Grupės varžovai iš pirmo žvilgsnio atrodo gana stiprūs, nors kol kas daug informacijos apie kitas jaunimo ekipas neturime. Mūsų komandos pagrindą sudarys „Rytas–MRU“ vaikinai, kuriuos pažįstu ir žinau jų žaidimo lygį. Todėl tikiuosi, kad visi jaunieji krepšininkai bus sveiki ir pasiruošę per savaitę parodyti geriausią įmanomą rezultatą tarptautinėje krepšinio scenoje“, – po burtų traukimo dėstė strategas A. Šležas.


Dvi geriausiai pasirodžiusios kiekvienos grupės ekipos susitiks pusfinaliuose, o 3–5 vietas grupėje užėmusios komandos kovos dėl 5–10 vietų. Čempionų lygos jaunimo turnyras vyks balandžio 11–15 dienomis.

RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: