„7bet-Lietkabelis“ ir „Wolves“ sužinojo varžovus Europos taurėje

„7bet-Lietkabelis“ ir „Wolves“ sužinojo varžovus Europos taurėje

BcWolves nuotr.

Penktadienį, liepos 7 d., Barselonoje buvo ištraukti Europos taurės (BKT EuroCup), po kurių Vilniaus „Wolves“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužinojo savo varžovus.



Sostinėje Vilniuje būsimą sezoną žaisiantys Vilkai pateko į A grupę, kurioje susitiks su Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), Badalonos „Joventut“ (Ispanija), Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Paryžiaus „Paris Basketball“ (Prancūzija), Venecijos „Umana Reyer“ (Italija), Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Hamburgo „Towers“ (Vokietija), Slobožanskės „Prometey“ (Ukraina) ir Londono „Lions“ (D. Britanija).

B grupėje rungtyniaus Las Palmo „Gran Canaria“ (Ispanija), Podgorickos „Budučnost“ (Serbija), Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija), Breso Burgo JL (Prancūzija), Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija), Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, Salonikų „Aris“ (Graikija), Trento „Dolomiti Energija“ (Italija), Vroclavo „Šlask“ (Lenkija), Klužo-Napokos „U-Banca-Transilvania“ (Rumunija).



Prieš burtų ceremoniją visos 20 turnyro dalyvių buvo suskirstytos į 10 krepšelių, atsižvelgiant į klubui suteiktą reitingą, kuris nustatomas atsižvelgiant į klubo paskutinių trijų metų rezultatus Eurolygos turnyruose, o tai pat įvertinamas ir konkrečios šalies/lygos vieta, į kurią vėliau taip pat yra atsižvelgiama burtų traukime. „Wolves“ pateko į šeštą krepšelį kartu su „7-bet Lietkabeliu“.



Skirstant komandas į grupes taip pat buvo numatyta išimtis, kad toje pačioje grupėje negali būti dvi tos pačios lygos komandos. Jei burtuose dalyvauja daugiau nei 2 tokios komandos, tuomet stengiamasi išlaikyti, kiek įmanoma, vienodą tos pačios lygos komandų grupėse balansą.

Pirmajame etape su kiekvienu varžovu savo grupėje komandos sužais po dvejas rungtynes – namuose ir išvykoje. Grupių etapo tvarkaraštis bus paskelbtas artimiausiu metu.

Į kitą etapą pateks po 6 geriausias abiejų grupių komandas – dvi pirmosios abiejų grupių ekipos keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, tuo tarpu 3-6 vietas užėmę klubai dėl teisės tęsti kovą dėl taurės kovos aštuntfinalyje.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: