„Green White Boys“: „Savo įrašą norime pradėti nuo pagarbos „Ryto“ žaidėjams atidavimo“

„Green White Boys“: „Savo įrašą norime pradėti nuo pagarbos „Ryto“ žaidėjams atidavimo“

Dar vienoje pratęsimo pareikalavusioje dramoje Vilniaus „Rytas“ didžiojo finalo serijoje nustūmė amžinus varžovus ant prarajos krašto.



Giedriaus Žibėno kariauna namuose 104:94 (19:30, 25:20, 27:17, 16:20, 17:7) darsyk patiesė Kauno „Žalgirį“ ir atsidūrė per žingsnį nuo čempionų titulo susigrąžinimo – 2:0.

Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„Savo įrašą norime pradėti nuo pagarbos „Ryto“ žaidėjams atidavimo. Seniai norėjome konkurencijos ir kovos LKL čempionate. Ją dabar ir gavome.

Reikia pripažinti, kad „Rytas“ ją duoda ne dėl kažkokio išskirtinio talento, o iš didelio noro įkąsti „Žalgiriui“, iš didelio noro tapti čempionais. Už tai negalima negerbti.

Svarbiausias momentas yra, kaip į tai atsakysime mes. Daug kalbama apie žalgirietiškas vertybes, žalią kraują, tad nėra geresnio meto nei dabar tam parodyti.

Šioje serijoje išgyventi galime tik vienu būdu – jeigu mūsų pačių akys degs dar ryškiau nei vilniečių, jeigu kiekvienas žengęs į aikštę žalgirietis laimėti norės labiau negu varžovas. Tik tokiu būdu mes galime sugrįžti į šią seriją ir ją laimėti.

„Žalgiris“ niekada nebuvo verkšlenanti komanda. Kai mums sunku – mes nesiskundžiame, o sukandame dantis ir einame per negaliu. Tokį „Žalgirį“ mes pamilome būdami dar vaikais, su tokiu „Žalgiriu“ mes norime ir numirti.

Galime prisiekti, kad jeigu komanda atiduos visą save aikštėje – tuomet pergalės ir pralaimėjimai tampa nebe taip svarbu. Po visų nesėkmių mes visada stosimės ir kilsime drauge.

Norime, kad kiekvienas žalgirietis tai perskaitytų ir tai pasiektų kiekvieną žaidėją, trenerį, masažuotoją bei gydytoją: jūs turite visišką mūsų palaikymą šioje serijoje. Pirmadienį mes būsime su jumis, kad ir kas nutiktų.


Vienintelis mūsų prašymas – padarykite viską, kas yra jūsų galioje, kad pasiektume pergalę. Tiek ir galime teprašyti.

Reikalauti maksimalaus atsidavimo iš komandos galime tik tuo atveju, jeigu patys rungtynėse išsikrausime maksimaliai.

Jeigu norite tik pasižiūrėti rungtynes – labai prašome likite namuose. Ateikite per Eurolygą, ateikite per kitus LKL mačus, bet žiūrovų pirmadienį nereikia. Tribūnose reikia žmonių, kurie palaikytų komandą ir kurie nesodintų tų, kurie stojasi iš savų vietų palaikymui.


Savo ruožtu prižadame – mūsų sektorius bus išprotėjęs. Jūs pamatysite GWB tokius, kokių dar nesate matę. Nuo pirmos iki paskutinės sekundės – kartu su „Žalgiriu“, – rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: