Jautrus laiškas Šarui: „Visa tai buvo taip stipru todėl, kad mūsų visų sėkmė Jums rūpėjo asmeniškai“

Kauno „Žalgiriui“ nepavyko išlaikyti didžiausios komandos žvaigždės vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus. Į aukštesnį lygį Lietuvos čempionus kilstelėjęs legendinis šalies įžaidėjas kraunasi lagaminus ir pradeda naują karjeros etapą „Barcelona“ klube.



Už galvų po žinios apie Šaro išvykimą griebiasi ir „Žalgirio“ sirgaliai. Tiesa, trenerį palydi gerais žodžiais.

„Žalgiris Meme Book“ parašė itin jautrų laišką Š. Jasikevičiui. Pateikiame neredaguotą skaitytojo tekstą.

„Na ką, visų aptarinėta "sprendimo" atomazga, kurios visi su nerimu laukėme, atėjo - Šaras išvyksta iš Kauno ir keliasi į Barseloną. Ar tai buvo netikėta? Ne. Tačiau dėl to mažiau neskauda. Ar mes elgsimės taip, kaip elgėsi Klivlando "Cavaliers" sirgaliai su LeBrono Jameso marškinėliais ir deginsime Šaro atributiką? Tikrai ne! Nes mūsų treneris ne tik atidavė penkerius savo metus "Žalgiriui", bet ir vėl mus sugrąžino į Eurolygos elitą bei, kartu su Pauliumi Motiejūnu, padėjo atgaivinti Romanovo ir Co. beveik sužlugdytą komandą.

Treneri, mes esame Jums daugiau nei dėkingi už parodytas nesuvaidintas emocijas, laimės ašaras patekus į Eurolygos Top4, žuvusias nervines ląsteles dėl komandos ir žaidėjų sėkmės ir už tai, kad per šį penkmetį Lietuvoje ir Europoje atsirado nauja žaliai baltų fanų karta, kuri palaikys Žalgirį dar daug dešimtmečių.



Mes suprantame, kad pasirinkote ne pinigus, o didesnes galimybes. Laimėti Eurolygą dabar bus kur kas daugiau galimybių, o paties vardas ir autoritetas tik dar labiau išaugs.

Man 33-eji, tiek pat metų esu Žalgirio fanas. Bet tokias stiprias emocijas išgyvenau pirmą kartą gyvenime. Man pasiekta trečia vieta Eurolygoje su šiuo Žalgiriu buvo svarbesnė už Eurolygos titulą prieš daugiau nei 20 metų. Taip yra todėl, kad kiekvieną pergalę ir pralaimėjimą priėmiau kaip asmeninę laimę ir nesėkmę. Išgyvenau tiek arenoje, tiek ir namuose, stengdamasis rėkti į pagalvę, kad neprižadinčiau ką tik gimusių savo dvynukių. Ir visa tai buvo taip stipru todėl, kad mūsų visų sėkmė Jums rūpėjo asmeniškai.

Mes esame dėkingi už labai daug ką: už sugrąžintą prestižą, už sausakimšą areną, už sproginėjančias emocijas, už tai, kad atradote tiek daug esamų ir būsimų krepšinio šviesulių, už tai, kad Žalgirio varžybų laukdavo visa Lietuva, už tai, kad šūkis #manokomanda iš tiesų vienijo tautą, o ne ją skaldė.

Mes tikrai suprantame išvykimo motyvus, bet, dar svarbiau, mes lauksime Jūsų sugrįžtančio. Labiau subrendęs, daugiau išmokęs, protingesnis - toks treneris Šaras sugrįš į Žalgirį ir drąsiai "permes" Željko iškovotų Eurolygos titulų skaičių.

Žalia balta, Šarai. Ir sėkmės!“, - rašė „Žalgiris Meme Book“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: