„Žalgirio“ fanas: „Viskas gerai, tik nesuprantu, kodėl žmonėms nepatinka S. Vasturia?“

„Žalgirio“ fanas: „Viskas gerai, tik nesuprantu, kodėl žmonėms nepatinka S. Vasturia?“

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sezoną užbaigė užtikrinta pergale. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 93:78 (27:14, 25:33, 22:13, 20:18) įveikė Atėnų „Panathinaikos“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle dėkojo krepšininkas už sezoną.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ačiū ačiū ačiū.. Už puikų sezoną.. Už geras ir blogas emocijas.. Kai supranti kad vėl puse metų nebus ko laukti, nebus dėl ko nervuotis, ir dėl ko džiaugtis... Tai skaudu.. Bet labai puikiai atspindi plakatas... We will be back! Ir tikėkimės kitą sezoną mus ileis, o tada mes galėsime patriukšmauti.. Ačiū!“, - komentavo Aidas.


„Praėjusieji ir šie besitęsiantys keisti metai buvo sudėtingi visiems. Nepaisant visko šiame EUROLYGOS sezone buvo iškovota daug įsimintinų pergalių, sirgaliams padovanota malonių emocijų, į organizaciją puikiai įsiliejo naujas ir sparčiai tobulėjantis treneris, o tai pozityviai nuteikia kitam sezono žygiui. Lietuvos čempionai turi ypatingai palaikantį sirgalių užnugarį ir kitais metais, nuoširdžiai tikiu, sugrįšite kur kas stipresni. Žiūrint kiekvienas ŽALGIRIO rungtynes gera jausti tai, jog besąlygiškai didžiuojiesi būdamas ŽALGIRIO fanu! Ačiū už šiame sezone patirtas emocijas!“, - rašė Armi.

„Gražus paskutinis akordas, ir jaunimas žaidė šauniai. Su gražia pergale! Ačiū Žalgiriui už visas sezono emocijas. Sėkmės LKL'e.“, - džiaugėsi fanė Laima.

„Ačiū Žalgiriukui už padovanotas pergales, už emocijas, už gražią paskutinę pergalę smagu, kad visas atsarginių suolelis gavo progą pažaist, ir visi pasižymėjo, ypač džiugu dėl Rubštavičiaus. Belieka susitelkt į LKL'ą, eilinį kartą apsižieduot čempionų žiedais ir laukt ateinančio sezono“, - mano Sandra.

„Sakyčiau labai geras sezonas buvo, pavyko iškovoti daug pergalių, ir buvo puikių paskutinių sekundžių dramų. Ačiū Žalgiriui už puikiai praleistą laiką kartu Eurolygoje“, - teigė sirgalius Deividas

„Sveikinimai Žalgiriui ir Žalgirio fanams. Eurolygos sezonas užbaigtas pergale, kurioje pasižymėjo visi krepšininkai. O dar ir Jankūnas pasakė, kad gal ir žais kitame sezone. Nesuprantu, kodėl žmonėms nepatinka Vasturia? Per jį šansą ir Rubštavičius gavo, o ir pats tašką pelnė, juk visi norėtų bent kažkiek pasižymėti rungtynėse!“, - rašė Lietuvos sportas.

„Ačiū komandai už tikrai maloniai nustebinusį sezoną eurolygoje! Žalia balta!“, - savo mintis išdėstė Rimantė.

„Viskas gerai, tik Vasturia reikia greičiau atleisti“, - komentavo Rytis.


„Dėkui už geras emocijas šį sezoną. Kaip naujam treneriu, tai sezonas tikrai geras“, - teigė Vaidotas.

„Tikiuosi, kitą sezoną būsim geri, bet be vasturios “, - teigė fanas Vytis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: