„Ryto Balsas“: „Vakarykštės rungtynės atspindi kiekvieno „Ryto“ sirgaliaus lūkesčius“

„Ryto Balsas“: „Vakarykštės rungtynės atspindi kiekvieno „Ryto“ sirgaliaus lūkesčius“

Vilniaus „Rytas“ (24/7) pralaimėjo principinę dvikovą prieš Kauno „Žalgirį“, tačiau netruko reabiliuotis.



Lietuvos vicečempionai namuose 99:63 (21:18, 18:14, 24:15, 36:16) įveikė Prienų „CBet“ (13/20).

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Vakarykštės rungtynės su Prienų ekipa turbūt atspindi kiekvieno "Ryto" sirgaliaus lūkesčius. Būtent taip turėtų atrodyti mačai su antros lentelės pusės komandomis.


Ir nors pradžioj įsivažiuoti sekėsi sunkiai, antroji rungtynių pusė priklausė tik "Rytui". Super solidi gynyba ir uraganinis puolimas - pergalė 36 taškų skirtumu, į savo krepšį praleidžiant tik 63.

Nieko daug čia neprikalbėsi - 19 taiklių tritaškių iš 34 yra kone geriausias šio sezono rezultatas. Labai gaila, kad bent pora iš šių metimų nepataikėme trečiadienį. Pagirti reikėtų ir trenerių štabą - žaidėjams išdalintos minutės tiesiog tobulai, o ilgiausiai žaidė Echodas, Uleckas ir Ivanauskas - po 22 minutes.

Ir, galiausiai, rungtynių pabaiga - tai, ką nori matyti visi "Ryto" fanai: penki jaunuoliai aikštėje, gavę savo šansą užsidirbti bonusų ateičiai. Penketukas su Marčiulioniu/Adomavičium/Ulecku/Šimoniu ir Ivanausku buvo vyšnia ant šių rungtynių torto. O svarbiausia, kad jaunimas tokius šansus išnaudojo puikiai - paliko įspūdį Arno Adomavičiaus gynyba ir užsivedimas bei Ado Šimonio drąsa metant ir nepasimetimas komandinėje gynyboje.

Sekmadienį mačas su Šiauliais - galimu varžovu playoffuose“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: